Grundkurs i mountainbike

Pris: 699kr
Om du är sugen på att testa mountainbike, men saknar cykel och inte heller vet var de finaste stigarna finns, så är våra grundkurser i MTB något för dig. Kursen är en bra introduktion till mountainbike för dig som tänker ställa upp på Cykelvasan.

Kursen vänder sig till dig som aldrig cyklat mountainbike tidigare, eller enbart provat någon enstaka gång, och som vill få tips och råd för att komma igång med stigcykling på egen hand. Vi ger dig tips och coachning samtidigt som vi guidar dig på en rolig och lättcyklad runda där vi övar på att cykla i terräng.
Anmälan

3-8 personer

2 h

Startplats
Kursen utgår från butiken i Sunnerstastugan där vi startar med en teoretisk genomgång innan vi ger oss ut och cyklar på åsen och skogarna i närheten.

Kursinnehåll:
Rätt sittställning på cykeln, baskunskaper om cykelns utrustning och funktioner, växlings- och cykelteknik i terräng och hur du övervinner olika typer av hinder.

Kurslängd:
ca 2 h och ca. 15km cykling.

Detta ingår:
Fullt utrustad mountainbike från Merida och en av våra duktiga instruktörer.
Egen utrustning: cykelhjälm, löparskor, cykelbyxor alt. långbenta löpartights, vattenflaska, ev. cykelhandskar och tunn vindtät jacka (vid väderomslag).

Antal deltagare:
Max åtta per kurs.

Boka ett eget datum
Om du samlar ihop en grupp på fem personer (upp till 20) går det att boka grundkurs i mountainbike for ett slutet sällskap, för var åttonde deltagare tillkommer in instruktör. Skicka en förfrågan via formuläret nedan.

Pris:
699 kr inkl. utrustning (599 kr för dig som har egen cykel).

Datum:
Klicka på anmälan ovan för att se tillgängliga datum.

Samla vänner eller familj och boka ett eget datum, vid minst fem personer kan ni boka ett eget kurstillfälle!