Upplev det bästa som Västerås har att erbjuda

Upplev det bästa som Västerås har att erbjuda – aktiviteter och event från Aktivt Uteliv, SjöEvent och Kungsbyn! Vi erbjuder en mängd olika aktiviteter för alla tillfällen och för alla åldrar. Oavsett om du letar efter en familjeutflykt, en rolig dag med vänner, eller om du behöver en lösning för en oförglömlig företagshändelse, har vi något för dig.

Kombinera dina favoritaktiviteter för att skapa din perfekta dag eller ditt perfekta event. Oavsett om du letar efter adrenalinkickar, avkoppling eller något att göra tillsammans som familj, finns det ett äventyr som väntar på dig här. Vi ser fram emot att välkomna dig till Aktivt Uteliv, SjöEvent och Kungsbyn!

Aktivt Uteliv

Ute på Björnö hittar du Aktivt Uteliv – den perfekta samlingsplatsen för de äventyrslystna. Här kan du bland annat utmana din höjdskräck i den populära höghöjdsbanan. För dig hellre upptäcker naturen på vatten eller land erbjuds även uthyrning av kajak, SUP och mountainbikes. Oavsett om du vill ta en tur längs Mälarens vackra kustlinje, ge dig ut på en spännande cykeltur eller klättra bland träden, så kommer Aktivt Uteliv att ge dig en riktig adrenalinkick och fantastisk möjlighet att njuta av naturen i Västerås.

Sjöevent

Med Mälaren som utgångspunkt välkomnar Sjöevent dig till en värld av vattensporter och äventyr. Här kan du prova på spännande aktiviteter som ribbåt och flyboard. Oavsett om du är ute efter att uppleva den adrenalinkickande farten på vattnet eller känna spänningen av att flyga över ytan, kommer Sjöevent att ge dig en oförglömlig upplevelse. Ta chansen att utforska Västerås från en ny och spännande vinkel!

Kungsbyn Temapark

Ta en tur ut till Kungsbyn Temapark och upplev djur och natur på nära håll. Här får du träffa allt från lemurer och kameler till fågelspindlar och retikulerade pytonslangar. Utforska parkens olika teman och få en inblick i olika ekosystem och världar. Oavsett om du vill lära dig mer om naturen, prova på roliga aktiviteter eller bara njuta av en trevlig dag tillsammans, kommer Kungsbyn Temapark att erbjuda en minnesvärd upplevelse för alla.