Caféet på Björnögården

Restaurangen, eller rättare sagt caféverksamhet, på Björnögården drivs av Wåffelbaren sedan oktober 2020. Det är vår närmaste samarbetspartner och tillsammans jobbar vi för att sätta Björnögården och Björnön på kartan som ett uppskattat besöksmål.

Wåffelbaren är ett lokalt företag som utvecklar och lagar det mesta av sina produkter från grunden och i sortimentet finns både fikabröd, glass och lunchmat. Men den röda tråden i det de serverar är våfflor, allt från söta bubbelvåfflor med spännande glasskreationer till frasiga surdegsvåfflor med skagenfyllning.

Menyn är skapad med mycket omtanke, alla kompotter och röror tillverkar de själva och de sätter stor vikt vid kvalitet. Wåffelbaren strävar mot att ha så mycket lokalproducerat och ekologiskt som möjligt på menyn.

Wåffelbaren ligger centralt i huvudbyggnaden och har charmig, rustik inredning med en värmande eldstad inne och en stor veranda ute. Från caféet har du utsikt över Hässlösundet åt ena hållet. Wåffelbaren har öppet året runt och är ett trevligt besöksmål i utkanten av Västerås.

För öppettider, meny, allergifrågor och andra önskemål, vänd dig direkt till Wåffelbaren: