Kajaktest för dig som vill köpa kajak

Pris: 0kr
Kajaktest för dig som vill köpa kajak. Våra återkommande kajaktester i Västerås vänder sig till dig som är sugen på att köpa en havskajak. Här får du chansen att provpaddla och jämföra alla de kajakmodeller som vi säljer samtidigt som du får tips och råd från någon av våra kunniga kajakguider. Du har även chansen att testa paddlar om du önskar det.

För att få ut mesta möjliga av testet rekommenderar vi dig att höra av dig till oss några dagar innan evenemanget för att få hjälp och vägledning att ringa in vilka modeller som skulle kunna passa dig. För det bästa är om du koncentrerar dig på att provpaddla tre till fyra olika modeller, att testa många modeller helt planlöst riskerar bara att göra dig mer förvirrad än innan.
Anmälan

- personer

10.00-13.00

Om inte de aktuella testdatumen passar dig, eller om du hellre vill komma på egen hand, är du välkommen att boka in privat testpaddling. Använd formuläret längst ner för skicka oss en förfrågan på ett datum när du skulle vilja testa kajaker, vi tar då kontakt med dig för att komma överens om ett datum och tid som fungerar. Våra kajaktester kostar ingenting, utan är helt kostnadsfria – oavsett om du bokar det privat eller dyker upp på en av våra officiella kajaktestardagar.

 

Testdatum i Västerås 2024:
Sommaruppehåll på återkommande testdagar – välkommen när du vill!

 

De kajakmodeller som finnas tillgängliga att testa är:

DesignKayaks Unplugged (Regular och Large)
DesignKayaks Endless (Regular och Large)
DesignKayaks Awsome
Norse Freyja
Norse Duva
WK494 Play
WK500 Touring
WK510 Play
WK525 Sport
WK540 Expedition
Prijon Touryak 500
Prijon Grizzly
Prijon Seatron 520 GT
Prijon Seayak 500
Prijon Marlin LV
Prijon Marlin HV
Melker Ulvön (LV och HV)
Melker Rödlöga (HV)

 

Hör gärna av dig innan, antingen direkt som vi rekommenderar ovan eller genom anmälningsformuläret nedan, och meddela vilka modeller du är intresserad av att provpaddla. Vi kan inte garantera att alla modeller finns tillgängliga vid samtliga testtillfällen om du kommer oannonserat.

 

Kajaktestet är gratis och arrangeras vid våra bryggor nedanför Björnögården. Du är välkommen drop in mellan kl. 10.00-13.00, men anmäl gärna att du kommer i anmälningsformuläret nedan. Flytväst, paddel och kapell går att låna på plats.

 

Kajaktest med övernattning

Många av våra kajakkunder åker långväga, från t.ex. Göteborg, Jönköping, Sunne, Östersund, för att ha möjligheten att testa och köpa kajaker hos oss. Ibland upplever vi att de kan känna en viss stress över att hinna med både att resa, ta sig tid att testa kajaker och fatta ett köpbeslut på en dag. Där i mellan ska det dessutom hinnas med att äta lunch. Att köpa kajak är för de flesta en stor investering och därför är viktigt att det får ta tid så att det blir rätt.

 

För att underlätta för dig som har långt att köra till oss rekommenderar vi därför att du stannar över natten och bor kvar i vår stugby. Då kan du testa kajaker i lugn och ro och sedan sova på saken. Stughyran får du tillbaka om du köper en ny kajak av oss. Vår stugby ligger 300 meter från kajakbutiken på Björnögården och har självhushållning. På Björnögården, själva friluftscentret, finns det dessutom ett café med lunchmöjligheter. En övernattning ger dig dessutom tid att hyra den kajak du funderar på att köpa för att ta den på en längre tur (även kajakhyran får du tillbaka vid ett kajakköp). Tryggare än så kan inte ett kajakköp bli!

 

Skriv i meddelandefältet i anmälningsformuläret här under om du önskar hyra en stuga och hur många sängplatser du behöver. Välkommen!

    Bokningsförfrågan för privat testpaddling