Guidad kajaktur på Västeråsfjärden

Pris: 699kr
Häng med oss på en guidad eftermiddagstur och upptäck Västeråsfjärdens pärlor. Tillsammans med en av våra duktiga instruktörer paddlar ni till någon närbelägen Mälarö för en trevligt fikastopp. Längs vägen får du tid att utveckla din paddling med hjälp av tips och instruktioner från guiden.
Anmälan

4-8 personer

4 h

Turen utgår från Björnögården och tillsammans med vår kunniga kajakinstruktör letar du dig ut bland Mälaröarna för en härlig eftermiddag med fikastopp på någon trevlig ö. Det här är en perfekt tur för dig som hyrt kajak på egen hand tidigare, men känner dig osäker på att ge dig ut på fjärden själv eller var du kan kliva i land någonstans.

 

Turen är nybörjarvänlig och tempot kommer att vara lågt, men för att kunna hänga med krävs det att du paddlat kajak förut, antingen på egen hand eller om du har gått vår kajakkurs. Vi använder breda och stabila havskajaker och distansen vi paddlar under dagen kommer bli cirka 13-15 kilometer så en viss grundfysik krävs.

 

Under turen kommer vår guide att lära dig allt du behöver för att ge dig ut på egen hand i framtiden. Allt i från hur du packar kajaken på rätt sätt till grundläggande säkerhet och givetvis tips på alla prylar som förenklare tillvaron när du är ute på tur.

 

Kajaktur på Västeråsfjärden

 

Starttid
Kl. 13.00 vid Björnögården, åter vid bryggan cirka kl. 17.00.

 

Detta ingår
Utbildad kajakguide som bjuder på tips & trix hela dagen, utrustning (kajak, paddel, flytväst och kapell) och fika (kaffe och smörgås).

 

Förkunskapskrav
För att kunna hänga med på turen måste du ha paddlat kajak tidigare, antingen på egen hand eller på någon av våra kurser.

 

Egen utrustning som behövs
Kläder att paddla i (tänk träningskläder, men ej bomull), ombyteskläder i plastpåse eller vattentät säck, ev. solskydd och en fylld vattenflaska.

 

Friskvård

Detta är en godkänd friskvårdsaktivitet enligt Skatteverkets regler och anmälningsavgiften kan betalas med ditt friskvårdsbidrag. Glöm inte kvittot för kursen om du lägger ut pengarna själv, annars kan du även nyttja vårt Friskvårdskort för att betala den eller göra det i någon av de stora förmånsportalerna, läs mer om detta här!

 

Kostnad
699 kr/person

 

Anmälan
Använd anmälningsformuläret nedan, max antal deltagare på turen är 10 stycken.

 

Turdatum
Slut för denna säsong!

 

Samla vänner eller familj och boka ett eget datum, vid minst fem personer kan ni boka en egen tur!

    Anmälningsformulär