Naturnära konferenser på Björnö

Konferens i Västerås, det har vi en lång tradition av att arrangera på Björnögården. Vi ligger mitt i naturen, men nära staden. Hit tar ni er snabbt och smidigt, men befinner er ändå i stimulerande miljö som präglas av lugn och ro.

Björnön ligger endast femton minuter med bil från Västerås centrum eller 20 minuter med busslinje två som har Björnögården som ändhållplats. Hos oss kan ni därför arrangera kostnadseffektiva konferenser i avslappnad miljö, vilket är perfekt om ni endast vill ha en dagkonferens i Västerås. För flerdagarskonferenser med gäster utifrån erbjuder vi även övernattningsmöjligheter i vår stugby.

Vi har stor erfarenhet av att arrangera konferenser och har två större konferensrum samt två mindre. Maten står Wåffelbaren för, som också finns på Björnögården, och de lagar inte bara våfflor utan riktigt god husmanskost också.

De flesta som har en konferens hos oss passar också på att göra någon roligt aktivitet tillsammans. Vi erbjuder både lugna och fartfyllda aktiviteter utomhus, som t.ex. en teambuild:ande åttakamp, höghöjdsbana eller kajakpaddling. Vill ni ha en riktigt avslappnad avslutning på konferensen rekommenderar vi middag i vår grillkåta och sedan bastubad i vår vedeldade bastu med utsikt över Västeråsfjärden.

Våra konferenslokaler

Gammelgården

konferens i västerås

Gammelgården ligger i originalbyggnaden från 1942, därav namnet. Det är en modern konferenslokal som blivit varsamt renoverad och bjuder på en rustik miljö med öppen spis och träpanel. Gammelgården ligger i huvudbyggnaden med matsalen alldeles utanför.

I konferensrummet finns projektor, whiteboardtavlor och wifi.

U-sittning upp till 26 personer.
Skolsittning upp till 40 personer.
Biosittning upp till 50 personer.
Pris: 3 000 kronor (heldag kl. 08.00-17.00).

Pris exkl. moms

Granbo

konferens på björnön

Granbo ligger i servicehuset i stugbyn 300 meter från Björnögården. Här har ni bokstavligen naturen utanför knuten med Mälaren nedanför backen. Det är vår största konferenslokal med självhushållskök och toalett i samma byggnad. Det är en perfekt lokal för föreningsmöten eller för andra sällskap som vill träffas kvällstid.

I konferensrummet finns projektor, whiteboardtavlor och wifi.

U-sittning upp till 26 personer.
Skolsittning upp till 40 personer.
Biosittning upp till 60 personer.
Pris: 2 500 kronor.

Pris exkl. moms

Holken

konferens på björnögården

Konferenslokalen Holken ligger på husets gavel som vetter mot sjön och har egen ingång utifrån. Här kan ni ostörda konferera och komma och gå som ni vill.

Lokalen tar upp till 12 personer i styrelsesittning. Konferensbordet finns i rummets ena vinkel och i andra vinkeln finns en mindre hörnsoffa. Längst in i lokalen finns ett pentry, matbord och toalett med dusch. Lokalen har även fyra bäddar, en nedfällbar våningssäng och två bäddar i soffan som kan vikas ut till en bäddsoffa.

I konferensrummet finns projektor, whiteboardtavlor och wifi.

Styrelsesittning upp till 12 personer.
Pris: 1 600 kronor (Heldag 08.00-17.00).

Pris exkl. moms

Björnlyan

konferenslokal i västerås

Björnlyan är ett mindre konferensrum som ligger vägg i vägg med Gammelgården och används ofta som grupprum av sällskap som har konferenser i den större lokalen. Men Björnlyan har egen ingång från baksidan och går därför utmärkt att hyra separat.

I konferensrummet finns projektor, whiteboardtavla och wifi.

Styrelsesittning upp till 12 personer.
Pris: 1 600 kronor (Heldag 08.00-17.00).

Pris exkl. moms

Grillkåtan

möteslokal i västerås

Det är inte bara middagar som vår grillkåta används till, utan den går utmärkt att hyra för mer informella möten där ljuset från fotogenlamporna och eldstaden räcker. Inspirationsföreläsningar och föredrag är något den ofta används till.

Antal upp till 48 personer i fasta bänkar med bord.
Pris: 

PassKl. 10.00-14.00Kl. 14.00-18.00Kl. 18.00-22.00
Måndag – fredag1 600:-2 000:-2 400:-
PassKl. 10.00-14.00Kl. 16.00-22.00
Lördag – söndag2 000:-2 800:-

Pris exkl. moms

Konferensmeny

Heldag   330:-/person
Halvdag 286:-/person

Konferensmeny består av:
– Förmiddagskaffe med smörgås.
– Lunch, dryck och kaffe på maten.
– Eftermiddagskaffe och kaka.
– Fruktskål och mineralvatten i lokalen.

Pris exkl. moms.

    Bokningsförfrågan