Grundkurs långfärdskridskor

Pris: 699kr
Vi har fantastiskt fina förhållanden för långfärdsskridskoåkning tillgängliga för alla i Västerås, både på den plogade banan på Västeråsfjärden och den i Hässlösundet. Vår grundkurs syftar till att du på ett tryggt och roligt sätt ska lära dig att åka långfärdsskridskor där.
Anmälan

4-10 personer

2 h

Kursen vänder sig till dig som är nybörjare på långfärdsskridskor, men som kan åka vanliga skridskor utan balansproblem, och som vill få tips och råd för att komma igång med långfärdsskridskor på egen hand. Vi ger dig tips, övningar och coachning under kursen samtidigt som vi tar dig med ut på skridskobanan i Hässlösundet.

 

Kursinnehåll

Grundläggande iskunskap, säkerhet, utrustning samt balans och teknikövningar för att hitta rätt skridskoteknik.

 

Kurslängd

2 h.

 

Detta ingår

Långfärdsskridskor med lös häl, pjäxor, isdubbar, hjälm och en av våra duktiga instruktörer.

 

Egen utrustning

Cykel- eller skidhjälm, om du har, och lämpliga kläder för vintersport. Om du har egna skridskor ska de ha lös häl, annars bör du låna eftersom modern skridskoteknik skiljer sig mot om du åker med fast häl.

 

Antal deltagare

Max åtta stycken per kurs.

 

Pris

699 kr (inkl. utrustning).

 

Friskvård

Detta är en godkänd friskvårdsaktivitet enligt Skatteverkets regler och anmälningsavgiften kan betalas med ditt friskvårdsbidrag. Glöm inte kvittot för kursen om du lägger ut pengarna själv, annars kan du även nyttja vårt Friskvårdskort för att betala den eller göra det i någon av de stora förmånsportalerna, läs mer om detta här!

 

Kursdatum:

Kommer så fort isläggningen startat!