Utflykt med Big SUP

Pris: 1990kr
Upptäck Mälaren på ett helt nytt sätt! Våra stora paddelbrädor ger dig oanade möjligheter till att skapa en rolig och annorlunda upplevelse. Lasta den med något gott att äta och dricka och paddla i väg och ha en flytande picknick eller ankra upp någonstans och ha den som flytande badplattform.
Anmälan

4-24 personer

6-8 h

Våra Big SUP, alltså gigantiska paddelbrädor, är fem meter långa och två meter breda vilket gör att hela kompisgänget eller familjen kan paddla på dem tillsammans. 6-8 personer får ledigt plats att paddla på en samtidigt och då finns det ändå plats i mitten för medhavd packning. Paddlingen sätter visserligen er samarbetsförmågan på prov, men när ni lyckas med det ger paddelbrädan er oanade möjligheter till spännande och annorlunda utflykter. Ta med badkläder, brassestolar och en kylväska med något gott att äta för en annorlunda picknick i stillsamma Hässlösundet. Ni utgår från Björnögården i Västerås för paddling på Mälaren omkring Björnö.

Paddlar och flytvästar till samtliga personer ingår i priset och ett ankare för att ni ska ha möjligheten att ankra upp brädan och ligga still. Vi kör även ned paddelbrädan till bryggan åt er.

 

Förkunskaper

Tack vare sin enorma volym är vår Big SUP mycket stadig och omöjlig att välta, därför har turerna inga andra krav på förkunskaper än simkunnighet. Det är en trygg och säker aktivitet även för barn, äldre eller höggravida.

 

Kostnad

För 1990 kr förfogar ni över en av våra Big SUP hela dagen och har gott om tid att ge er ut på en avslappnad utflykt. Max 10 personer per paddelbräda gäller, men vår rekommendation är 6-8 personer för att ni ska få gott om plats. Större sällskap kan boka flera brädor, ni får då 500 kr rabatt på den andra brädan och 1000 kr rabatt på den tredje brädan.

 

Bokning

Utflykten kan bokas in dagligen under våra öppettider, mån-fre kl. 10.00-18.00 och lör-sön 10.00-16.00. Använd bokingsformuläret längst ned på sidan.

 

Svensexa, möhippa eller större grupper

Större sällskap kan boka flera brädor eftersom vi har flera Big SUP, ni får då 500 kr rabatt på den andra brädan och 1000 kr rabatt på den tredje brädan.

    Bokningsförfrågan