Jobbmöjligheter

Behov just nu:

Café- och köksansvarig

Vi söker nu en driftig och engagerad café- och köksansvarig till friluftsdestinationen Aktivt Uteliv Björnögården AB. Som ansvarig förväntas du ha en stor drivkraft och ett genuint intresse för mat, service och människor. Tillsammans med den övriga verksamheten jobbar du för att bygga upp ett attraktivt besöksmål och utveckla det till en välbesökt destination.

Arbetsbeskrivning
Som café- och köksansvarig ansvarar du för vår dagliga drift och att arbetet flyter på i café och kök. Du arbetar med att utveckla och förbättra verksamheten i café och kök utifrån ett givet koncept. Du skapar förutsättningar för en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor. Detta genom att föredömligt efterleva branschregler, vara en god ledare och skapa en matupplevelse med hållbarhet, service, kvalitet och gemenskap som ledord.

Arbetsuppgifter

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen har du självklart en bakgrund inom café- eller restaurangbranschen. Vi ser att du har goda ledaregenskaper och meriterande är om du har tidigare erfarenhet av att leda personal.

Som person är du driven med ett mycket starkt servicefokus. Du har en förmåga att se förbättringsmöjligheter och hitta olika typer av lösningar. Din styrka ligger i att skapa ett starkt team och att aktivt arbeta med gästrelationer och en trivsam miljö. Du trivs med att arbeta och leda i ett högt tempo, har ett strukturerat arbetssätt samt bra prioriteringsförmåga.

Vad vi erbjuder dig

Ansök
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med en provanställning på 6 månader och tjänsten beräknas tillträdas i september. Arbetstiderna är huvudsakligen förlagda dagtid måndag-fredag, men visst helgarbete kan förekomma.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att ringa till VD Per Fredin på : 073-976 30 98.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss
Aktivt Uteliv Björnögården AB är ett friluftscenter på den natursköna ön Björnö i utkanten av Västerås, mitt i naturen men nära staden. I verksamheten ingår vår sport- och friluftsbutik med uthyrning, försäljning och kursverksamhet, konferensanläggning, ett välbesökt café med lunchmöjligheter, stuguthyrning och vår höghöjdsbana. Vi har besökare året runt från hela Mälardalen och vi erbjuder aktiviteter för privatpersoner, skolor, idrottsföreningar och företag. Vi paketerar aktiviteter med mat och boende för att passa de olika målgrupperna och utvecklar ständigt konceptet för att bli ett attraktivt besöksmål.

Helgpersonal

Vill du jobba med ett aktivt uteliv?
Vi söker dig som har ett stort intresse av sport- och friluftsliv. Du är social och sprider positiv energi. Du gillar att arbeta med service och gör gärna det där lilla extra för att leverera hög kvalitet.

Vilka är vi?
Vi är ett friluftscenter och aktivitetsarrangör med sport- och friluftsbutik, konferensanläggning och stugby. Då vi växer snabbt och har stora ambitioner har vi högt i tak för att hitta på och verkställa nya idéer där alla är med i skapandeprocessen. Vi jobbar i ett litet team där det är viktigt med glädje och en positiv anda.

Aktivitetsområden: 
Vinter – Alpint (skidor och snowboard), längdskidor och långfärdsskridskor.
Sommar – Höghöjdsbana, kajak, SUP, mountainbike, rullskidor och friluftsliv.

Vi arrangerar även aktiviteter för privatgrupper, företag, skolor och föreningar, arrangerar kurser och guidade turer samt träningsläger och klassresor.

Vad ska du göra?
Jobbar du hos oss kommer du träffa människor som vill utöva olika sport- och friluftsaktiviteter. Det är din uppgift att hjälpa dem igång genom att förse dem med rätt utrustning, instruera dem i hur aktiviteten utövas och tipsa om var den bäst utövas. Övriga uppgifter innefattar försäljning och kassahantering, utprovning av utrustning, leda grupper i höghöjdsbanan, aktivt deltagande vid evenemang och viss materialvård.

Vem är du?
Som anställd hos oss är du ansiktet utåt, du är serviceinriktad, social och drivs av att leva ett aktivt uteliv. Vi ser mycket positivt på dig som redan har ett genuint intresse av friluftsliv. Kanske är du fjällguide eller har jobbat som kursledare eller är intresserad av att hålla i kurser. En del av jobbet innebär att leda grupper.

Det är mycket meriterande om du är utbildad kajakinstruktör, eller har motsvarande kunskaper, alternativt är duktig på mountainbike (cykla och meka).

Du ska gilla att jobba i högt tempo och snabbt hänga med i tvära svängar och då kan egenskaper som att vara strukturerad och flexibel behövas.

Nödvändiga kunskaper:
B-körkort, svenska och engelska språkkunskaper.

Använd kontaktformuläret längst ner på sidan för att anmäla ditt intresse!

Prao, praktik eller APL

Vi har ett nära samarbete med både grund-, gymnasie- och folkhögskolor och tar regelbundet emot elever som är intresserade av att lära sig mer om friluftsliv och besöksnäring.

Vi välkomnar dig som har ett genuint intresse av sport- och friluftsliv, som är glad, social och inte är rädd för att träffa nya människor och som inte är rädd för att hugga i och smutsa ner dig eller spendera dagarna utomhus.

Förutom ren prao, praktik eller APL erbjuder vi även möjligheten att genomföra projektarbeten hos oss. Vi har flera exempel på lyckade projekt där elever fått en idé från oss och drivit den hela vägen från förstudie och planering till genomförande.

Använd kontaktformuläret längst ner på sidan för att anmäla ditt intresse!

Arbetsträning

Vi tar regelbundet emot personer som ska ut och arbetsträna för att hitta tillbaka till arbetsmarknaden och som är i behov av en trygg och utvecklande arbetsplats. Här får du vara mycket utomhus och jobba med ett litet personalgäng.

Vi kan erbjuda allt från enkla okvalificerade arbetsuppgifter till mer krävande utmaningar. Hos oss finns det inga krav eller förväntningar, utan här får var och en arbeta utifrån sin egen förmåga.

Använd kontaktformuläret längst ner på sidan för att anmäla ditt intresse!

    Jag vill bli en del av erat team!