Jobbmöjligheter

Behov just nu:

Vill du jobba med ett aktivt uteliv?
Vi söker dig som har ett stort intresse av sport- och friluftsliv. Du är social och sprider positiv energi. Du gillar att arbeta med service och gör gärna det där lilla extra för att leverera hög kvalitet.

Vilka är vi?
Vi är ett friluftscenter och aktivitetsarrangör med sport- och friluftsbutik, konferensanläggning och stugby. Då vi växer snabbt och har stora ambitioner har vi högt i tak för att hitta på och verkställa nya idéer där alla är med i skapandeprocessen. Vi jobbar i ett litet team där det är viktigt med glädje och en positiv anda.

Aktivitetsområden: 
Vinter – Alpint (skidor och snowboard), längdskidor och långfärdsskridskor.
Sommar – Höghöjdsbana, kajak, SUP, mountainbike, rullskidor och friluftsliv.

Vi arrangerar även aktiviteter för privatgrupper, företag, skolor och föreningar, arrangerar kurser och guidade turer samt träningsläger och klassresor.

Vad ska du göra?
Jobbar du hos oss kommer du träffa människor som vill utöva olika sport- och friluftsaktiviteter. Det är din uppgift att hjälpa dem igång genom att förse dem med rätt utrustning, instruera dem i hur aktiviteten utövas och tipsa om var den bäst utövas. Övriga uppgifter innefattar försäljning och kassahantering, utprovning av utrustning, leda grupper i höghöjdsbanan, aktivt deltagande vid evenemang och viss materialvård.

Vem är du?
Som anställd hos oss är du ansiktet utåt, du är serviceinriktad, social och drivs av att leva ett aktivt uteliv. Vi ser mycket positivt på dig som redan har ett genuint intresse av friluftsliv. Kanske är du fjällguide eller har jobbat som kursledare eller är intresserad av att hålla i kurser. En del av jobbet innebär att leda grupper.

Det är mycket meriterande om du är utbildad kajakinstruktör, eller har motsvarande kunskaper, alternativt är duktig på mountainbike (cykla och meka).

Du ska gilla att jobba i högt tempo och snabbt hänga med i tvära svängar och då kan egenskaper som att vara strukturerad och flexibel behövas.

Nödvändiga kunskaper:
B-körkort, svenska och engelska språkkunskaper.

Använd kontaktformuläret längst ner på sidan för att anmäla ditt intresse!

Prao, praktik eller APL

Vi har ett nära samarbete med både grund-, gymnasie- och folkhögskolor och tar regelbundet emot elever som är intresserade av att lära sig mer om friluftsliv och besöksnäring.

Vi välkomnar dig som har ett genuint intresse av sport- och friluftsliv, som är glad, social och inte är rädd för att träffa nya människor och som inte är rädd för att hugga i och smutsa ner dig eller spendera dagarna utomhus.

Förutom ren prao, praktik eller APL erbjuder vi även möjligheten att genomföra projektarbeten hos oss. Vi har flera exempel på lyckade projekt där elever fått en idé från oss och drivit den hela vägen från förstudie och planering till genomförande.

Använd kontaktformuläret längst ner på sidan för att anmäla ditt intresse!

Arbetsträning

Vi tar regelbundet emot personer som ska ut och arbetsträna för att hitta tillbaka till arbetsmarknaden och som är i behov av en trygg och utvecklande arbetsplats. Här får du vara mycket utomhus och jobba med ett litet personalgäng.

Vi kan erbjuda allt från enkla okvalificerade arbetsuppgifter till mer krävande utmaningar. Hos oss finns det inga krav eller förväntningar, utan här får var och en arbeta utifrån sin egen förmåga.

Använd kontaktformuläret längst ner på sidan för att anmäla ditt intresse!

    Jag vill bli en del av erat team!