Aktuellt för säsongen

Här hittar du tips på vad som händer just nu:

Merida Big Nine 200, 10999 kr

Hyr cykeln och testa den innan köpet. Big Nine 200 är i vårt tycke den optimala instegscykeln: prisvärd, stryktålig och relativt underhållsfri.

Kajaktest för dig som vill köpa kajak

Kajaktester för allmänheten i Västerås De kajakmodeller som kommer finnas tillgängliga att testa är:   Norse Idun Norse Bylgja Norse Freyja Norse Ymir Norse Duva WK494 Play WK500 Touring WK510 […]

Klassresa med övernattning

  Skolresa med övernattning på Björnön   Klassresa med övernattning, till oss åker skolklasser från hela Sverige på klassresa för att hitta på roliga aktiviteter och skapa oförglömliga upplevelser. Vi […]

Aktiviteter för möhippor och svensexor

Låt oss hjälpa dig att arrangera en lyckad möhippa eller svensexa med spännande och roliga aktiviteter på Björnön.

Sugen på att köpa kajak?

Vi har Mälardalens bredaste sortiment i vår kajakbutik:

Annat på anläggningen

Här kan du läsa mer om andra faciliteter hos oss:

Wåffelbaren

Caféverksamhet på Björnögården drivs av Wåffelbaren. Det är vår närmaste samarbetspartner och tillsammans jobbar vi för att göra Björnögården till ett attraktivt besöksmål.

Blogg

På vår blogg hittar du nyheter, turtips, produktrecensioner och mycket annat. Här delar vi med oss av vår kunskap och passion för friluftsaktiviteter av alla dess slag.

Bastu

Längst ut på norra Björnö, med fantastisk utsikt över Västeråsfjärden, ligger vår vedeldade bastu som du kan hyra.

Grillkåta

Bakom Björnögården ligger vår mysiga grillkåta som du kan hyra. Det är en trevlig och rustik lokal med högt i tak, en härlig doft av torr björkved och en sprakande eld i mitten.