Fortsättningskurs i mountainbike

Pris: 799kr
För dig som vill ta nästa steg i skogen och utmana dig själv arrangerar vi en fortsättningskurs i mountainbike. Här cyklar vi i mer teknisk och kuperad terräng som vi lär oss angripa på rätt sätt, både uppför och utför. Drop, hopp och andra utmaningar är också något vi hoppas att du vill testa på med hjälp av våra kunniga och inspirerande cykelinstruktör.
Anmälan

4-8 personer

2

Vår fortsättningskurs i mountainbike vänder sig till dig som gått vår grundkurs eller cyklat en hel del på egen hand. Upplägget ser annars ut precis som på grundkursen; du cyklar i grupp med vår instruktör och blir under turen coachad i hur nästa avsnitt av stigen ska passeras på bästa sätt. Svårare partier repeterar vi flera gånger tills alla är nöjda.

 

Kursen utgår från butiken på Björnögården där vi startar med en kort teoretisk genomgång innan vi ger oss ut och cyklar i närområdet.

 

Kursinnehåll

Kroppskontroll och balans på cykeln, växlings- och cykelteknik i avancerad terräng och hur du övervinner olika typer av hinder.

 

Kurslängd

2 h.

 

Egen utrustning som behövs

Mountainbike, cykelhjälm, lämpliga cykelkläder och -skor, vattenflaska och tunn vindtät jacka (vid väderomslag).

 

Antal deltagare

Max åtta stycken per kurs.

 

Friskvård

Detta är en godkänd friskvårdsaktivitet enligt Skatteverkets regler och anmälningsavgiften kan betalas med ditt friskvårdsbidrag. Glöm inte kvittot för kursen om du lägger ut pengarna själv, annars kan du även nyttja vårt Friskvårdskort för att betala den eller göra det i någon av de stora förmånsportalerna, läs mer om detta här!

 

Pris:
799 kr.

 

Datum:
Skicka gärna in en intresseanmälan då vi lägger upp kurser efterhand.

 

Privat- och gruppbokning

Vill du vässa dina färdigheter på egen hand? Eller planerar du en möhippa, ett födelsedagsfirande eller vill göra en familjevänlig semesteraktivitet? Då kan du boka ett eget kursdatum med en av våra instruktörer, antingen enskilt eller som en grupp. Välj vilken aktivitet du vill lära dig och vilken nivå så skräddarsyr vi aktiviteten efter er förmåga. Läs mer om det här!

    Anmälningsformulär