Lokaler för föreningsmöten i Västerås

Möteslokal i Västerås. På Björnögården har vi en lång tradition av att hjälpa föreningar med att arrangera möten av olika slag: styrelsemöten, årsmöten, medlemsträffar och föreläsningar. Vi har mindre lokaler som lämpar sig för styrelsemöten och större lokaler för till exempel årsmöten.

Vi ligger mitt i naturen, men nära staden. Hit tar ni er snabbt och smidigt, men befinner er ändå i stimulerande miljö som präglas av lugn och ro. Björnön ligger endast femton minuter med bil från Västerås centrum eller 20 minuter med busslinje två som har Björnögården som ändhållplats.

Samtliga möteslokaler har separat ingång direkt utifrån vilket gör att ni själva förfogar över lokalen och låser om er efter avslutat möte, såväl kvällar som helger. Detta gör att ni kan arrangera kostnadseffektiva möten i avslappnad miljö om ni söker en möteslokal i Västerås.

Fika är ett givet inslag på alla slags möten och självklart erbjuder vi även det. Direkt från Wåffelbaren, som driver caféet här på Björnögården, kan vi leverera mättande smörgåsar och gott fikabröd till ert möte.

Möteslokaler

Granbo

möteslokal i västerås

Granbo ligger i servicehuset i stugbyn 300 meter från Björnögården. Här har ni bokstavligen naturen utanför knuten med Mälaren nedanför backen. Det är vår största konferenslokal med självhushållskök och toalett i samma byggnad. Här går det både att arrangera årsmöten, föreläsningar eller andra typer av medlemsträffar.

I konferensrummet finns laserkanon, whiteboardtavlor och wifi.

Lokalen är tillgänglighetsanpassad.

U-sittning upp till 26 personer.
Skolsittning upp till 40 personer.
Biosittning upp till 60 personer.
Pris: 2 500 kronor.

Pris inkl. moms

Holken

föreningsmöte lokal

Möteslokalen Holken ligger på Björnögårdens gavel som vetter mot sjön och har egen ingång med parkering direkt utanför. Lokalen tar upp till 12 personer i styrelsesittning och passar bäst för styrelsmöten eller mindre föreningar.

Konferensbordet finns i rummets ena vinkel och i andra vinkeln finns en mindre hörnsoffa. Längst in i lokalen finns ett pentry, matbord och toalett med dusch. Lokalen har även fyra bäddar, en nedfällbar våningssäng och två bäddar i soffan som kan vikas ut till en bäddsoffa.

I konferensrummet finns laserkanon, whiteboardtavlor och wifi.

Lokalen är ej tillgänglighetsanpassad.

Styrelsesittning upp till 12 personer.
Pris: 1 500 kronor.

Pris inkl. moms

Grillkåtan

lokal för årsmöte i västerås

Grillkåtan passar bäst för informella möten där ljuset från fotogenlamporna och eldstaden räcker, som till exempel inspirationsföreläsningar eller föredrag. Den går även att hyra för att arrangera egna middagar i för att till exempel fira ett jubileum.

Det går självklart att beställa mat från oss också, vår hamburgertallrik där vi grillar högrevsburgare på grillen i kåtan är mycket uppskattad av de flesta!

Antal upp till 48 personer i fasta bänkar med bord.

PassKl. 10.00-14.00Kl. 14.00-18.00Kl. 18.00-22.00
Måndag – fredag1 500:-2 000:-2 500:-
PassKl. 10.00-14.00Kl. 16.00-22.00
Lördag – söndag2 000:-3 000:-

Pris inkl. moms

Förtäring

Fika, 95 kr
Smörgås med kaffe eller te

Fika, 80 kr
Godbit med kaffe eller te

Hamburgertallrik, 245 kr
Högrevsburgare med ost, bacon och pommes frites. Inkl. mineralvatten/läsk.

Pris inkl. moms.

    Bokningsförfrågan föreningsmöte