Grundkurs skateskidåkning

Pris: 999kr
Skateskidåkning blir allt populärare bland motionärer och även om det kan kännas lätt att komma igång med är det ofta knepigt att få till flytet mellan de olika växlarna. På vår grundkurs coachar vi dig i skateteknik och ger dig verktyg att jobba med för att du ska bli en bättre skidåkare.
Anmälan

4-6 personer

2 x 2h

Kursen passar dig som har en viss skidvana av klassisk skidåkning, men är nybörjare på skate eller möjligtvis åkt lite tidigare utan att få till växlarna. Kursen är uppdelad på två tillfällen med en veckas mellanrum.

 

I Västerås arrangeras kursen i Rocklundas konstsnöspår och där krävs spårkort, vilket inte ingår i kursavgiften. Däremot ingår lån av skateutrustning om du inte har det själv.

 

Kursinnehåll
Första kurstillfället går vi igenom utrustning, grundposition och växel två, fyra och fem. Det andra kurstillfället startar vi med en repetition och sedan går vi igenom växel tre och ett.

 

Kurslängd
2 x 2 h.

 

Egen utrustning
Spårkort för Rocklundas konstsnöspår, skateutrustning om du har, lämplig klädsel.

 

Antal deltagare

Max sex stycken per kurs.

 

Friskvård

Detta är en godkänd friskvårdsaktivitet enligt Skatteverkets regler och anmälningsavgiften kan betalas med ditt friskvårdsbidrag. Glöm inte kvittot för kursen om du lägger ut pengarna själv, annars kan du även nyttja vårt Friskvårdskort för att betala den eller göra det i någon av de stora förmånsportalerna, läs mer om detta här!

 

Pris

999 kr.

 

Kursdatum
Slut för säsongen, gör en intresseanmälan till nästa säsong!

 

Privat- och gruppbokning

Vill du vässa dina färdigheter på egen hand? Eller planerar du en möhippa, ett födelsedagsfirande eller vill göra en familjevänlig semesteraktivitet? Då kan du boka ett eget kursdatum med en av våra instruktörer, antingen enskilt eller som en grupp. Välj vilken aktivitet du vill lära dig och vilken nivå så skräddarsyr vi aktiviteten efter er förmåga. Läs mer om det här!

    Anmälningsformulär