Boka grillkåtan till företaget

Att äta mat tillsammans i vår grillkåta ger en trevlig och minnesvärd upplevelse när ni besöker oss med företaget. Kombinera detta med någon av våra roliga aktiviteter så har ni receptet på ett lyckat företagsevent!

Grillkåtan är en trevlig och rustik lokal med högt i tak, en härlig doft av torr björkved och en sprakande eld i mitten. Runt eldstaden står sex bord med fasta bänkar draperade med fårskinn. Det är möjligt att sitta åtta personer vid borden (48 st totalt), men sex personer vid varje bord (36 st totalt) ger betydligt mer armbågsutrymme och känns mer avslappnat.

I grillkåtan serverar vi gärna något grillat, som vår grillade hamburgertallrik med högrevsburgare och pommes frites till exempel, eller så kan vi laga något gott på vår stekhäll direkt över elden. Men ni kan även boka grillkåtan för att få den vanliga konferenslunchen serverad här om ni vill sätta guldkant på er konferensdag.

Grillkåtan kan bokas både för lunch och middag och går utmärkt att ha en afterwork i. Vi har däremot inget utskänkningstillstånd, men som enskilt sällskap i sluten lokal går det utmärkt att själva ta med det ni önskar dricka.

Mat i grillkåtan

Mat tillagad på stekhäll, 175 kr/person
– Vildmarkspytt serverat i tortillabröd, inkl. mineralvatten/läsk.
– Kycklingwok serverat i tortillabröd, inkl. mineralvatten/läsk.
– Vegetarisk wok serverat i tortillabröd, inkl. mineralvatten/läsk.

Hamburgertallrik, 220 kr/person
Högrevsburgare med ost, bacon och pommes frites. Inkl. mineralvatten/läsk.

Grillbuffé, 450 kr/person (min. 20 personer)
Kycklingspett, fläskkarré, kryddiga korvar, fransk potatissallad, grönsallad, majskolv, tsatiski, salsa m.m. Inkl. mineralvatten/läsk.

Pris exkl. moms.

Hyra grillkåtan

PassKl. 10.00-14.00Kl. 14.00-18.00Kl. 18.00-22.00
Måndag – fredag1 600:-2 000:-2 400:-
Pris exkl. 25 % moms.
PassKl. 10.00-16.00Kl. 16.00-22.00
Lördag – söndag2 000:-2 800:-
Pris exkl. 25 % moms.

Det går utmärkt att enbart hyra grillkåtan, utan att vi serverar mat där. Antingen för att ni vill ha en annorlunda och trevlig möteslokal eller för att ni själva vill ordna med maten.

Bra att veta

    Bokningsförfrågan