Björnögårdens mästare

Pris: 250kr
Björnögårdens mästare består av åtta kluriga samarbetsövningar som ni löser lagvis i tävlan mot de andra lagen. Övningarna sätter ert samarbete och tankeförmåga på prov, men kräver ingen fysisk ansträngning.
Anmälan

8-60 personer

1,5 h

Vilket lag blir Björnögårdens mästare? Det har ni chansen att ta reda på genom att tävla mot varandra i vår roliga 8-kamp! Grenarna är inspirerade av klassiska lekprogram på tv men är i de flesta fall skapade av oss och därmed unika, vilket gör att ingen deltagare har några fördelar av att ha gjort dem förut.

 

Grenarna kräver ingen fysik och alla i gruppen kan vara med, oavsett vilka fysiska förutsättningar var och en har. Ett lag kan bestå av upp till tio person, men bör vara som minst fyra. Antingen delar ni in er i lag själva eller så gör vi det för att skapa slumpmässigt indelade lag. Vi kan ha upp till sex tävlande lag som löser varje uppgift samtidigt.

 

Tidsåtgången för aktiviteten beror lite på hur många ni är totalt och hur snabbt ni löser varje moment, men vanligtvis tar Björnögårdens mästare 1-1,5 h

 

Pris per person Pris inkl. moms Pris exkl. moms (6 %)
Deltagare 1-10 265:- 250:-
Deltagare 11-20 215:- 200:-
Deltagare 21-50 160:- 150:-
Deltagare 51+ 110:- 100:-

 

En avslappnad och rolig aktivitet är ett givet inslag för att liva upp en konferens och den bör självklart avrundas med något gott att äta efteråt. Varför inte en hamburgertallrik som grillas och serveras ute i vår mysiga grillkåta? Som final på dagen kan hela gruppen förflytta sig bort till vår stugby där vår vedeldade bastu med sjöutsikt ligger. Den rymmer upp till 16 personer och har även ett stort relaxrum där ni kan umgås tills solen går ned över Mälaren. Vi skräddarsyr gärna ett helt event åt er, hör av dig till oss med dina önskemål och luta dig tillbaka så tar vi hand om detaljerna!

    Bokningsförfrågan