Klassresa med övernattning

Pris: 1400kr
Välkommen till äventyrsön Björnö! Vi erbjuder roliga aktivitetspaket för äventyrslystna skolklasser, med spännande aktiviteter, god mat och övernattning i vår mysiga stugby. Vi finns på ön Björnö i utkanten av Västerås och här finns det, förutom de planerade aktiviteterna, gott om möjligheter för spontan lek, bad och umgänge i naturen.
Anmälan

10-40 personer

1-2 dagar

klassresa

 

Skolresa med övernattning på Björnön

 

Klassresa med övernattning, till oss åker skolklasser från hela Sverige på klassresa för att hitta på roliga aktiviteter och skapa oförglömliga upplevelser. Vi erbjuder spännande aktiviteter både på land och ute på Mälaren som vi kombinerar med boende i vår mysiga stugby. Trots att vår anläggning ligger mitt i naturen är det ändå nära in till Västerås och det går till och med att ta sig hit genom att åka kommunalt.

 

Våra aktivitetspaket har vi jobbat fram och skräddarsytt genom åren för att leva upp till de krav och förväntningar som en skolklass kan ha. Men vi är givetvis lyhörda och kan ändra programmet efter era önskemål, en del klasser vill till exempel byta ut någon aktivitet mot en guidad kanotutflykt istället.

 

Vi har även lagt stor vikt vid maten för att den ska falla alla i smaken och vara ett uppskattat avbrott i allt roligt som händer på klassresan. Maten lagas på plats från grunden och det som serveras är klassiska barnfavoriter som till exempel köttfärssås och spaghetti eller lasagne. Maten serverar vi i en enskild lokal där ni får en stund för er själva, utan att behöva interagera med andra gäster på anläggningen.

 

Övernattning sker i vår stugby som ligger på gångavstånd från Björnögården med utsikt över Västeråsfjärden. Den består av tio stugor av olika storlekar där vi antingen kan inkvartera er i mindre stugor om 3 bäddar och 4 bäddar eller i våra två större stugor med 10 bäddar, kök och badrum. Det enda ni behöver ta med själva är lakan, sedan kan vi lova att ni sover gott. För den som är morgonpigg och har lite tur är det inte omöjligt att vakna upp och se hjortarna beta utanför på morgonen.

 

stugbyn

 

 

Klassresa med övernattning inkluderar (ungefärligt schema):

Dag 1:
Förmiddagsaktivitet: Björnögårdens mästare, vår 8-kamp med kluriga samarbetsövningar
Incheckning i stugbyn
Lunch
Eftermiddagsaktivitet: Stand Up Paddling på Big SUP med bad och lek
Middag

 

Dag 2:
Frukost
Utcheckning
Förmiddagsaktivitet: klättring i höghöjdsbanan
Lunch
Hemresa

 

Pris lågsäsong, t.o.m. 2024-05-19:
1400 kr/elev (1150 kr/elev exkl. boende och frukost).
För medföljande vuxna är priset 500 kr/person för kost och logi.

 

Pris högsäsong, fr.o.m. 2024-05-20 t.o.m. 2024-09-22:
1500 kr/elev (1250 kr/elev exkl. boende och frukost).
För medföljande vuxna är priset 600 kr/person för kost och logi.

 

 

För skolklasser i närområdet som inte vill lägga pengar på boendet erbjuder vi även en klassresa ”över dagen”. En heldag på Björnön fylld med roliga aktiviteter, god mat och trevligt umgänge.

 

Klassresa över dagen (utan övernattning) inkluderar:

Förmiddagsaktivitet: klättring i höghöjdsbanan
Lunch
Eftermiddagsaktivitet: Stand Up Paddling på Big SUP med bad och lek
Middag

 

Pris lågsäsong, t.o.m. 2024-05-19:
800 kr/elev (600 kr/elev exkl. middag).
För medföljande vuxna är priset 300 kr/person för mat.

 

Pris högsäsong, fr.o.m. 2024-05-20 t.o.m. 2024-09-22:
900 kr/elev (700 kr/elev exkl. middag).
För medföljande vuxna är priset 400 kr/person för mat.

 

 

Samtliga priser är angivna inkl. moms.

 

Tips på hur ni kan fylla på klasskassan

Planerar ni att åka på klassresa? Då kanske ni behöver tips på hur ni ska samla ihop pengar.

 

Att åka på klassresa eller skolresa är ett stort äventyr som många barn och ungdomar drömmer om. Det stärker sammanhållningen i klassen och ger minnen för livet. Beroende på hur stor klassresa man planerar behöver man olika mycket pengar:

 

1. Olivprinsen erbjuder föreningar och skolklasser ett trevligt och riskfritt sätt att tjäna pengar till laget eller klassen genom att sälja olivolja!

 

2. Tulpankungen har hjälpt tusentals skolklasser, lag och föreningar att tjäna pengar till gemensamma äventyr genom att sälja säsongsanpassade produkter. Vad sägs om julblommor till julen eller påskblommor till påsken? Eller varför inte sälja Sveriges mest sålda blomma, tulpanen, under våren? Snart har ni råd med er efterlängtade klassresa och självklart skyddas ni av branschens starkaste garantier – Kom igång idag och beställ ett gratis infopaket!

 

3. Letar ni efter ett enkelt och smidigt sätt att fylla på klasskassan eller lagkassan på? Då är Säljdirekt ett perfekt alternativ för er! Sälj de populära produkterna, som till exempel parmesanost & saffran, och få hög förtjänst. Med Säljdirekt tjänar ni enkelt pengar till klassen så ni kan åka på klassresa och vinsten behåller ni dessutom direkt!

    Bokningsförfrågan