Hyr vår vedeldade bastu

Hyra bastu i Västerås. Längst ut på norra Björnö, med fantastisk utsikt över Västeråsfjärden, ligger vår vedeldade bastu som du kan hyra. Här kan du njuta av solnedgången samtidigt som du kopplar av i sällskap med goda vänner. På verandan utanför bastun har du möjlighet att grilla och sedan kan ni äta i relaxrummet som är utrustat med bord, stolar och ett litet pentry.

Nedanför bastun finns en stor brygga med badstege och vintertid ser vi till att hålla en vak öppen där för vinterbadare.

Bastun rymmer upp till cirka 16 personer och har ett öppet omklädningsrum med två duschar. I relaxrummet finns ett litet pentry med diskho och kylskåp. På verandan utanför finns en kolgrill. Kol medtages själv, likaså glas och porslin och andra köksattiraljer. Bastun blir varm på en halvtimme från det att kaminen tänds och veden räcker för cirka tre timmars eldande med regelbunden matning av kaminen.

Städning (torka golv, torka av bord och andra ytor och bortplockning av skräp) sker av gästen. Vid underkänd städning tillkommer en städavgift på 2000 kr.

PassKl. 10.00-14.00Kl. 14.00-18.00Kl. 18.00-22.00
Måndag – torsdag500:-800:-1 000:-
Pris inkl. 25 % moms
PassKl. 10.00-16.00Kl. 16.00-22.00
Fredag – söndag2 000:-2 500:-
Pris inkl. 25 % moms

Passen och priserna ovanför gäller ej för Julhelgen, Nyårshelgen, Påskhelgen och Midsommarhelgen. Dessa helgdagar hyr vi endast ut bastun till ett sällskap som då har exklusiv tillgång till bastun hela dagen och kvällen. Priset för det är 4000 kr.

Interiörbilder i 3D

Klicka här för en rundtur i bastun
Klicka här för en rundtur i relaxen

Bra att veta

Hitta hit

Bastun ligger nedanför vår stugby Granbo som ligger ovanför gräsplanerna direkt efter Björnöbron, vi har en skylt vid infarten. Det är fri parkering på stugbyns parkering om du kommer med bil. Annars går busslinje två, den gröna linjen, ända ut till Björnögården även på kvällar och helger.

    Bokningsförfrågan