Skiduthyrning i Västerås

Det var möjligheterna till utförsåkning i Björnöbacken som var anledningen till att Björnögården byggdes 1942. Sedan åktes det skidor i backen ända fram till mitten på 90-talet, då repliften plockades bort. Det finns alltså en lång tradition av alpin skidåkning här på Björnögården och vi är stolta över att föra den vidare.

Fria resdagar till och från skidorten
Poängen med att hyra skidor på hemmaplan innan du åker är att du kan göra det i lugn och ro, utan att det stjäl tid från skidåkningen. Vi bjuder på fria resdagar till och från skidorten, vilket gör att du kan ställa dig direkt i liften när du kommer fram.

Förbokning eller drop in
Vi rekommenderar att du förbokar skidorna i god tid innan skidresan, antingen direkt i butiken eller online. Om det inte finns tid till det går det oftast bra att komma in och hyra dem direkt över disk i anslutning till din skidresa. Men i samband med loven kan utbudet vara begränsat på grund av stor efterfrågan, om du inte har förbokat.

Hyr alpin utrustning på säsong
Att hyra alpin utrustning säsongsvis är ett populärt alternativ för dig som är ekonomisk eller har växande barn. Du hyr modern och nyservad utrustning, antingen ett paket eller enskilda artiklar, i början av säsongen och behåller den fram till den sista april. Under hyrperioden åker du så mycket du kan och har alltid fria byten om något skulle bli urvuxet eller behöver justeras.