Hyr stuga på Björnö

Hyra stuga i Västerås kan du göra i vår stugby Granbo. Den består av tio stugor i olika storlek och ligger på en höjd på Björnöns norra ände med utsikt över Västeråsfjärden. Här bor du mitt i naturen på bekvämt gångavstånd från själva friluftscentret som ligger cirka 400 meter bort. Standarden är enkel och rustik som en klassisk semesterby, men stugorna är fräscha och trivsamma.

I stugbyn kan du vakna upp med hjortar betande utanför stugan, höra fasantuppen gala eller se vildkaninerna kika fram under stugorna. Det finns stora gräsytor i direkt anslutning till stugorna för spontan lek och på gångavstånd har du fina motionsspår, badplatser och mountainbike-leder. Bredvid ön ligger Västeråsfjärden med en uppsjö av trevliga öar och utflyktsmål som du lätt når med kajaken.

För dig som vill hyra stuga i Västerås erbjuder vi inte bara boende, utan även upplevelser och avkoppling i naturskön miljö.

Stuga, 3 bäddar

Liten och mysig stuga bestående av ett enda rum. Här finns en tvåvåningssäng och en bäddsoffa.

Stuga, 4 bäddar

Liten och trivsam stuga bestående av ett enda rum. Här finns två tvåvåningssängar.

Stuga, 6 bäddar

Liten och gemytlig stuga bestående av ett enda rum. Här finns två tvåvåningssängar och en bäddsoffa, som även går att bädda ut och sova två i.

Stuga, 11-14 bäddar

Stor och välutrustad stuga bestående av ett kök med matplats, allrum, badrum med dusch och toalett samt fyra sovrum.

Stuga, 10 bäddar

Stor och hemtrevlig stuga bestående av ett kök med öppen planlösning med matplats och vardagsrum i ett, badrum med dusch och toalett samt tre sovrum.

Boendepaket med aktiviteter

Läs mer om våra boendepaket där vi har kombinerat våra bästa aktiviteter med en natt i vår mysiga stugby.