Stuga med 2-3 bäddar

Liten och mysig stuga bestående av ett enda rum. Här finns en enkelsäng och en bäddsoffa, som även går att bädda ut och sova två i. Stugan har även ett litet frukostbord och en köksbänk med vattenkokare och kylskåp.

Vi har tre stugor till uthyrning med två till tre bäddar. De passar bäst till ett par eller en liten familj. Här sover du gott, men måste lämna stugan för att gå på toaletten eller laga mat. Dusch och WC hittar du i en separat dusch- och toalettbyggnad centralt i stugbyn. Matlagning sker i servicehuset längst bort i stugbyn, här finns två spisar, gemensam kyl och frys, diskmaskin, sopsortering, matsal samt två WC.

2-3 bäddar1 natt2 nätter3 nätter4 nätter5 nätter6 nätter7 nätter
Pris700:-1 300:-1 800:-2 250:-2 700:-3 100:-3 500:-

Interiörbild i 3D

Klicka här för en rundtur i en stuga med 2-3 bäddar

Info

In- och utcheckning
Incheckning kan ske mellan kl. 13.00-18.00 vardagar eller kl. 13.00-16.00 på helger i sport- och friluftsbutiken på vårt friluftscenter Björnögården, det vill säga cirka 400 meter från stugbyn. Incheckning andra tider kan ske efter överenskommelse. Utcheckning sker senast kl. 11.00 på avresedagen, stugan ska då ha blivit städad av dig. Städanvisningar finns uppsatt i stugan och städmaterial finns i servicehuset. Vid underkänd städning debiteras en städavgift på 500 kr.

Betalning
Stugan betalas vid ankomst när du checkar in och hämtar ut nycklar, betalning kan ske med kort eller Swish. För företag, skolor och andra organisationer är det möjligt att betala mot faktura vid överenskommelse om det.

Bokning/avbokning
För att boka en stuga, fyll i bokningsformuläret längst ner på sidan. Observera att det endast är en bokningsförfrågan och att stugan blivit reserverad först när du fått en bokningsbekräftelse från oss. Stugan kan avbokas fritt fram till 24 timmar innan ankomst, därefter debiteras en avbokningsavgift på 250 kr.

Hitta hit
Björnön är ett naturreservat och friluftsområde i utkanten av Västerås. Ön har broförbindelse med fastlandet och det är enkelt att ta sig hit med både bil och buss (busslinje 2/gröna linjen har Björnögården som hållplats). Från Västerås centrum tar det cirka 15 minuter med bil och 20 minuter med buss. Om du kommer med bil tar det tio minuter hit från närmsta avfart på E18 (avfart 139, Hällamotet).

Bra att veta

Nedladdning

    Bokningsförfrågan