Guidad kajaktur på Mälaren

Pris: 600kr
Luta dig tillbaka i kajaken och låt en av våra guider ta med dig och dina kollegor på en trevlig kajaktur ute på Mälaren med Björnögården som utgångspunkt. Vi hjälper er att få en trygg och säker upplevelse från start till mål, utan överhängande risk att någon ska ramla i.
Anmälan

6-20 personer

2 h

Att paddla kajak är avkopplande sätt att ta sig ut i naturen på och det är dessutom lättare än det ser ut. Häng med en av våra duktiga kajakinstruktörer ut på en trevlig kajaktur i den fina naturen vid Björnön. Tryggt och komfortabelt glider vi fram tillsammans och spanar efter häger och bäverbon, om vi har riktigt tur kanske vi rent av får se en havsörn. Under turen får ni massor av praktiska tips från guiden som gör att ni på ett lättsamt sätt lär er grunderna i att paddla kajak.

 

Vi använder oss av stabila havskajaker som alla kan känna sig trygga i utan krav på förkunskaper. Aktiviteten är mycket nybörjarvänlig och passar de flesta personer, både små och stora eller ung som gammal. Våra instruktörer är säkerhetsutbildade och hjälper den som, mot förmodan, har vält, upp på rätt köl igen genom att tömma kajaken på vatten och göra en kamraträddning.

 

Paddelturen blir cirka sex kilometer lång och vi håller ett lugnt tempo anpassat efter er förmåga. Hela aktiviteten från att ni anländer tills ni är tillbaka på land tar cirka två timmare och lämpar sig bäst för grupper upp till 20 personer. I priset ingår kajak, paddel, flytväst och kapell samt en av våra kunniga instruktörer. Aktiviteten kräver inga särskilda kläder, men vi rekommenderar ändå att du byter om till något sportigare eftersom du kommer att få en del vattenstänk på dig från paddeln. Paddlar gör du lämligast i strumplästen, barfota eller i någon mjuk vattensportsko i neopren. Ett extra ombyte och handduk kan vara bra att ta med. Det är ytterst ovanligt att någon välter, men om det skulle inträffa så är det skönt att kunna byta om till torra kläder efteråt.

 

Kombinera gärna aktiviteten med en konferens, något att äta eller varför inte vår vedeldade bastu? Skriv ned era önskemål i formuläret nedan så syr vi ihop ett helt program åt er.

 

Kostnad:
600 kr/person
(pris exkl. moms)

    Bokningsförfrågan