Hyra skidor i Västerås

Hyra skidor i Västerås. Hos oss kan du hyra alpin utrustning till hela familjen. Poängen med att göra det på hemmaplan är att du kan göra det i lugn och ro inför din skidresa och slipper lägga tid på det när du är på plats. Vi tar endast betalt för dina skiddagar och erbjuder fria resdagar till och från skidorten.

Skiduthyrning sedan 2011
När vi startade företaget 2011 bestod verksamheten enbart av skiduthyrning. Det är med andra ord något vi har lång erfarenhet av och besitter stor kunskap om. Även om verksamheten vuxit rejält sedan dess är vi allihop som jobbar i uthyrningen passionerade skidåkare i grunden. Våra ledord är kunskap, service och kvalitet och det hoppas vi att du märker av när du besöker oss.

Så går det till
Det går utmärkt att boka utrustning direkt här på hemsidan, om du vet vad du vill ha. Den finns då inställd och färdigpackad att hämta ut på uthämtningsdagen. Om du känner dig osäker på vilken utrustning du ska välja är du istället varmt välkommen in till oss på Björnögården för att göra en utprovning och bokning direkt på plats. Vi hjälper dig då att hitta rätt utrustning och storlek utifrån dina förutsättningar. Detta kan du göra i god tid innan skidresan och hämta ut den vid ett senare tillfälle eller så kan du göra det i direkt anslutning till resan och få med dig utrustningen direkt.

Hyr alpin utrustning på säsong
Att hyra alpin utrustning säsongsvis är ett populärt alternativ för dig som är ekonomisk eller har växande barn. Du hyr modern och nyservad utrustning, antingen ett paket eller enskilda artiklar, i början av säsongen och behåller den fram till den sista april. Under hyrperioden åker du så mycket du kan och har alltid fria byten om något skulle bli urvuxet eller behöver justeras.