Starta dagen med kajak och yoga

Pris: 799kr
Starta dagen på bästa sätt, upplev harmonin mellan lugn kajakpaddling och avkopplande yoga tillsammans med våran instruktör. Tillsammans paddlar vi till någon lämplig plats på Östra Holmen där vi genomför ett yogapass ute i naturen.
Anmälan

4-8 personer

4h

Är du nyfiken på att paddla kajak och kanske är någorlunda van på att yoga eller kanske tvärtom? Detta är en tur som är relativt nybörjarvänlig, har man en hyfsad god grundfysik kommer man klara av paddlingen utan problem! Fokuset ligger på upplevelsen och gemenskapen. Yogan kommer att vara flödande Vinyasa som ger oss energi, rörlighet och stärker våra muskler.

 

Vi börjar kl. 8:00 uppe i våran butik på Björnögården där ni får flytvästar, paddlar och eventuellt kapell vid behov. Betalning sker på plats med kort eller swish. Därefter kör vi en snabb genomgång av paddelteknik och våran instruktör kommer förse er med en kajak som passar er utifrån längd, vikt och erfarenhet.

 

Vi paddlar sedan ut mot Östra Holmen där vi går iland och utövar yoga som blir klar lägligt till att första Elbafärjan lägger an med besökare. Innan vi beger oss fikar vi egen medhavd fika. Paddlingen sker kring Hästholmarna för att sedan paddla tillbaka till Björnön. Runt kl. 12:00 bör vi vara tillbaka och redo för en ny dag!

 

Tid: kl. 8:00-12:00

Distans: ca 8 km.

Inslag under turen: Tekniktips, Vinyasa yoga, säkerhetstips m.m.

Detta ingår: kajak, paddel, flytväst, kapell och guide/instruktör.

Förkunskapskrav: vi ser gärna att du har provat på att paddla någon gång i närtid och/eller har en god grundfysik. För yogan behövs inga förkunskaper!

Egen utrustning som behövs: kläder efter väder, vattenflaska, ev. solskydd och solglasögon/keps, yogamatta, ev. sittunderlag, extra ombyte och handduk samt något att äta.

Er guide/instruktör: Isabella, utbildad fjälledare, en av våra kajak- och längdinstruktörer samt utbildad Yogainstruktör i Vinyasa.

Pris: 799 kr/person.

 

Datum:
Torsdag 20/6, kl. 08.00-12.00
Fredag 5/7, kl. 08.00-12.00
Fredag 12/7, kl. 08.00-12.00

 

    Anmälningsformulär