Mekkurs för MTB

Pris: 899kr
Mountainbike är en rolig motionsform, men för att det ska förbli roligt behöver cykeln kontinuerlig översyn för att fungera som den ska. Skavande skivbromsar och hackande växlar kan till exempel vara riktigt irriterande. Men lyckligtvis är det lätt att åtgärda, om du vet hur du ska göra! Hur du justerar det och mycket annat går vi igenom på vår praktiska mekkurs där du får skruva med din egen cykel under handledning av vår instruktör.
Anmälan

3-6 personer

2,5

Kursen arrangeras på grundnivå och vänder sig till dig som inte har någon större erfarenhet av att meka själv. Under kursen varvar vi teori, där instruktören visar och förklarar, med praktik, där du själv får genomföra varje moment. Vi rekommenderar att du tar med din egen cykel, från oss får du låna ett mekställ att hänga upp den i och verktyg att skruva med.

 

Kursinnehåll
Cykelns delar och funktioner, justering av växel- och bromssystem, slangbyte och kontinuerligt cykelunderhåll.

 

Kurslängd
Ca 2,5 h.

 

Detta ingår
Arbetsplats med mekställ och verktyg, lånecykel vid behov.

 

Egen utrustning som behövs
En mountainbike och arbetskläder som tål smuts.

 

Antal deltagare
Max sex stycken per kurs.

 

Pris
899 kr inkl. utrustning.

 

Kursdatum:
Lördag 23/3, kl. 09.30-12.00
Lördag 13/4, kl. 09.30-12.00

 

Privat- och gruppbokning
Vill du vässa dina färdigheter på egen hand? Eller planerar du en möhippa, ett födelsedagsfirande eller vill göra en familjevänlig semesteraktivitet? Då kan du boka ett eget kursdatum med en av våra instruktörer, antingen enskilt eller som en grupp. Välj vilken aktivitet du vill lära dig och vilken nivå så skräddarsyr vi aktiviteten efter er förmåga. Läs mer om det här!

    Anmälningsformulär