Minicup på Big SUP

Pris: 6500kr
Våra Big SUP tar Stand Up Paddling till en helt ny nivå. Istället för en balansutmanande individuell aktivitet, blir det en rolig samarbetsövning som alla kan vara med på. Brädorna rymmer fyra till åtta personer och är helt osänkbara. De ligger tryggt och stadigt på vattnet och kräver inga förkunskaper, vilket gör att vi kan dela in er i lag och genomföra en rolig och rafflande minicup där alla möter alla på våra Big SUP!
Anmälan

16-60 personer

1-2 h

Aktiviteten är roligast om ni är minst 16 personer (dvs. fyra lag) för då blir det en ordentlig cup med flera omgångar. Vi delar in er i lag och låter er paddla en kort rundbana mot varandra där taktik och samarbete är helt avgörande. Det lag som samarbetar bäst vinner alltid, oavsett fysisk förmåga. Aktiviteten är något fysiskt ansträngande eftersom de flesta har en tendens att ta i ordentligt när det är ett tävlingsmoment, men den kräver däremot inga förkunskaper och är inte alls så blöt som den låter. Brädorna kan inte välta och det har aldrig hänt att någon fallit av på grund av dålig balans.

 

Beroende på hur många ni är så blir upplägget allt från en minicup, med kvalheat och final, till en stafett där ni byter besättning på brädorna mellan varje varv. Ju fler ni är desto längre tid tar aktiviteten.

 

Kombinera gärna aktiviteten med en konferens, något att äta eller varför inte vår vedeldade bastu? Skriv ned era önskemål i formuläret nedan så syr vi ihop ett helt program åt er.

 

Big Sup

 

Pris
Startavgift 6 500 kr inkl. 20 personer.
Därefter 300 kr/person för person 21 och uppåt.
(pris exkl. moms)

 

Andra platser
Aktiviteten behöver inte arrangeras vid Björnögården, utan vi kan även arrangera den på andra platser i Västerås, t.ex. på Svartån framför Stadshuset eller i hamnbassängen vid Steam Hotell.
Vi kan även arrangera aktiviteten i övriga Mälardalen.

 

Utkörningsavgift tillkommer med 1500 kr inom Västerås och 2500 kr  för övriga Mälardalen.

 

    Bokningsförfrågan