Springskytte

Pris: 4000kr
Hur svårt kan det vara? Det är nog många som tänkt den tanken när de följt skidskyttetävlingar från tv-soffan! Här får du chansen att själv prova skidskytte som på riktigt, fast utan skidor. Det här en väldigt rolig aktivitet som verkligen ger mersmak, deltagarna brukar aldrig vilja sluta skjuta!
Anmälan

8-60 personer

1 h

Låt inte namnet på aktiviteten skrämma er. Denna aktivitet går att arrangera utan att behöva springa, då gör vi det på ett lugnt och stillsamt sätt med fokus på skyttet i vanliga konferenskläder. Men för att få rätt känsla, att skjuta med lite puls, rekommenderar vi att ni kommer ombytta, redo för att jogga lite.

 

Ni bestämmer själva hur fysiskt ansträngande vi ska göra aktiviteten, men om vi får bestämma har vi väldigt korta löprundor (max 50 meter), som du rent av kan gå runt, så att alla kan vara med. Det roligaste är om det blir skjutmomentet som är avgörande, inte löpningen.

 

Själva skyttet sker med elektronisk utrustning vilket gör aktiviteten helt ofarlig, men där vapen och måltavla efterliknar känsla, vikt och svårighet från riktigt skidskytte. Det här är samma typ av utrustning som används på ungdomsnivå i riktigt skidskytte.

 

I aktiviteten ingår en kort introduktion av skidskytte, övningsskytte och sedan skidskyttestafett i olika former, poängskjutning m.m. Under hela aktiviteten är en av våra instruktörer med och coachar och peppar er.

 

Springskytte

 

Pris
Startpris 4000 kr, inkl. 10 personer
Därefter 320 kr/person, för person 11 och uppåt

(pris exkl. moms)

 

Tidsåtgång
ca 1 h

 

Gruppstorlek
Upp till 60 personer

    Bokningsförfrågan