Skidskytte, med eller utan skidor

Pris: 4000kr
Hur svårt kan det vara? Det är många som tänkt den tanken när de följt denna spännande sport från TV-soffan, men nu har du chansen att prova det själv. Det här en väldigt rolig aktivitet som verkligen ger mersmak. Deltagarna brukar aldrig vilja sluta skjuta!
Anmälan

8-60 personer

1 h

Aktiviteten kan genomföras både inom- och utomhus, året runt, ombytt till träningskläder eller i dina vanliga konferenskläder. Utomhus kan den genomföras som löpskytte, skidskytte, cykelskytte eller varför inte SUP-skytte? Med vilken aktivitet vi kombinerar skyttet är upp till er, men vanligast är att våra gäster joggar/promenerar en runda innan de lägger sig på skjutvallen.

 

Ni bestämmer själva hur fysiskt ansträngande vi ska göra aktiviteten, men om vi får bestämma har vi väldigt korta löprundor (max 50 meter), som du rent av kan gå runt, så att alla kan vara med.

 

Själva skyttet sker med elektronisk utrustning vilket gör aktiviteten helt ofarlig, men där vapen och måltavla efterliknar känsla, vikt och svårighet från riktigt skidskytte.

 

I aktiviteten ingår en kort introduktion av skidskytte, övningsskytte och sedan skidskyttestafett i olika former. Under hela aktiviteten är en av våra instruktörer med och coachar och peppar er.

 

Springskytte

 

Pris
Startpris 4000 kr, inkl. 10 personer
Därefter 320 kr/person, för person 11 och uppåt

(pris exkl. moms)

 

Tidsåtgång
ca 1 h

 

Gruppstorlek
Upp till 60 personer

    Bokningsförfrågan