Elektroniskt prickskytte

Pris: 4000kr
Elektroniskt prickskytte är en skidskytteinspirerad aktivitet som alla kan vara med på, den kräver varken fysik eller några andra förkunskaper. Själva skyttet sker med elektronisk utrustning, vilket gör aktiviteten helt ofarlig, men där vapen och måltavla efterliknar känsla, vikt och svårighet från riktigt skidskytte. Till skillnad från riktigt skidskytte har vi däremot inte några skidor på oss, utan detta är en aktivitet som vi huvudsakligen arrangerar ute på gräsmattan under sommarhalvåret.
Anmälan

8-60 personer

1 h

Utomhusaktivitet på Björnögården

 

Vem är gruppens mästerskytt? Det tar vi reda på under detta roliga event där vi med hjälp av elektroniska skidskyttegevär genomför olika övningar och utmaningar som ni tar er an både lagvis och individuellt. Det här en väldigt lättsam och rolig aktivitet som verkligen ger mersmak, deltagarna brukar aldrig vilja sluta skjuta!

 

Aktiviteten inleds med inskjutning och coachning så att alla lär sig att hantera utrustningen och träffa målet. Därefter utmanar vi er med olika övningar som ni tar er an både lagvis och individuellt, bland annat stafett, poängskytte och snabbskytte. Vi rör oss upp och ner från liggande skjutställning på skjutmattan och ibland lite längre än så, men det är hela tiden prickskytte som står i fokus under alla övningar.

 

När vi genomför den skidskytteinspirerade stafetten har vi både ”löprundor” (max 50 meter) och straffrundor, med de är så korta att deltagarna kan promenera runt dem. Denna del kan vi utelämna helt om ni önskar. Målet är att alla ska kunna vara med och ha kul, oavsett fysiska förutsättningar. Det är alltid skjutmomentet som ska vara det som avgör, inte löpningen.

 

Pris
Startpris 4000 kr, inkl. 10 personer.
Därefter 320 kr/person, för person 11 och uppåt.
(pris exkl. moms)

 

Tidsåtgång
ca 1 h

 

Gruppstorlek
Upp till 60 personer

 

 

Springskytte

 

 

Inomhusaktivitet på plats hos dig

 

Vårt elektroniska prickskytteevent går utmärkt att arrangera inomhus, så länge det finns en tom yta på 5 x 12 meter att vara på. Vi kan komma ut och arrangera det på din arbetsplats, på en mässa eller på andra konferens- eller kongressanläggningar som en underhållande och rolig mingelaktivitet. Aktiviteten bryter av och utgör oftast en stor kontrast mot det övriga programmet, vilket lättar upp stämningen på ett väldigt bra sätt.

 

Det elektroniska prickskyttet kan fungera som pausunderhållning på större möten där deltagarna själva får komma och gå som de vill till prickskyttet under kaffepausen till exempel. Aktiviteten blir då individuell, även om flera stycken skjuter samtidigt, och vi synliggör de bästa resultaten på en topplista. Detta gör att många återkommer gång på gång för att skjuta en ny serie för att kunna slå sig in på topplistan. Det blir både en rolig snackis och en publikmagnet för de som inte skjuter.

 

Pris
Startpris 10 000 kr:
priset inkluderar utkörning inom Västerås och två timmar på plats.

 

Startpris 15 000 kr:
priset inkluderar utkörning inom Västerås och fyra timmar på plats.

 

(pris exkl. moms)

    Bokningsförfrågan