Afterski & Musicquiz

Pris: 125kr
Vårt nästa event blir ett "live" Music Quiz av Boys n´Bojs med en avslutande Afterski till sent på kvällen! Datum kommer snart!
Anmälan

1-85 personer

Hela kvällen

Gör er redo för ännu en oförglömlig kväll med oss! Vårt nästa event blir en spännande After Ski med en Musik Quiz som du inte vill missa!

 

🕔 Start kl 17:00! Vi kickstartar kvällen med vår populära hamburgarmeny. Vi har dricka i baren – perfekt för att värma upp eller svalka ner! Samma tid startar våra pulkatävlingar för barn.

 

🍔 Smakrik måltid! Kom ihåg att vår hamburgarmeny är en publikfavorit. För att garantera din plats och njuta av en måltid i lugn och ro rekommenderar vi att boka bord mellan kl. 17.00 och 19.00 därefter brukar det bli lättare att få platser.

 

🎵 Musik och Mingel! Kvällen att vara fylld med underbar musik, möjligheter att mingla, inspireras och bli inspirerad. Förvänta dig överraskningar och en massa skoj!

 

🎶🧩 Nästa datum kommer snart! 

Kvällen startas med en grillkvällsinspirerad afterski meny där vi serverar goda burgare med start 17.00. Om du bara vill ha mat behöver du inte köpa biljetten. Men för att vara kvar på vårt musikquiz mellan 20.00-22.00 kostar det 125kr.

🎿🍻 Efter Musikquizet kör vi på afterskitema och hög musik!

📅 Boka din plats! Vill du vara säker på att få en plats till middagen? Kontakta oss för att boka bord och få mer information om våra kommande After Ski-events.

 

Vi ser fram emot att fira vintern med er! ❄️🎊