Snowboardkurs

Pris: 699kr
Att åka snowboard är fantastiskt kul och kan få en skidbacke som du är van vid på skidor att upplevas som en helt ny nedfart. På våra kurser går vi igenom det mesta beroende på vald nivå.
Anmälan

3-6 personer

1,5h

Välj mellan nivå grön, där vi går igenom grunderna som att svänga och hantera liften, upp till röd nivå där vi slipar mer på din åkteknik och utmanar dina kunskaper.

 

Utrustning i samband med kursen går att hyra på Aktivt Uteliv. Här hittar du snowboardutrustningen. Liftkortet ingår (210kr) under lektionen som man behöver för att åka i backen.

 

Grön nivå: passar dig som aldrig har åkt snowboard tidigare. På denna grundnivå får du lära dig att använda liften, stanna, göra svängar och kontrollera brädan.
Anmälan grön nivå

 

Blå nivå: passar dig som kan åka knapplift på egen hand, stanna själv samt svänga från både tå- och hälkant i gröna backar.
Anmälan blå nivå

 

Röd nivå: passar dig som kan kontrollera din fart, klarar alla storlekar på nedfarter och formen på dina svängar i alla blåa backar.
Anmälan röd nivå

 

Priser: 699kr

 

När: Vi håller i kurser på tisdagar och onsdagar kl 19.00 så länge det finns snö i backen (vanligtvis en bra bit in i mars).

 

Tidsåtgång: En dryg timma. (Oftast orkar man inte mer)

 

Åldersgräns: 14 år

 

Fyll i anmälan, länk finns under varje kursnivå ovan.