Välkommen till sommarens roligaste läger!

Åk på dagläger och få en vecka runt natursköna Sunnerstagropen fylld av lek, skoj, äventyr och nya vänner. I sommar ordnar Aktivt Uteliv för första gången dagläger fyllda med spännande aktiviteter för barn mellan 7 och 13 år. Det blir en oförglömlig upplevelse fylld av lek och skratt som barnen sent kommer glömma.

Vi erbjuder två typer av läger: sommarläger och friluftsläger. Sommarlägret passar för barn på låg- och mellanstadiet, och liknar klassiska dagläger med mycket lek och bad. Vi testar också lite större och häftigare aktiviteter som till exempel lådbilar och paddling med kanadensare eller SUP (stand up paddleboard), särskilt för de lite äldre barnen. Friluftslägret passar för barn på mellanstadiet och fokuserar mer på friluftsliv och naturen, även om det såklart blir mycket lek och paddling även där. De barn som vill får också möjlighet att övernatta i slutet av veckan. 

Vi arbetar med små barngrupper och hög ledartäthet för att alla barn ska få uppmärksamhet och kunna lära känna varandra bättre. Mot slutet av veckan blir lägergruppen ett sammansvetsat gäng med ledare som barnen känner väl. Vi håller också obligatorisk säkerhetsutbildning för ledare för att få en så trygg och bra verksamhet som möjligt. Båda lägren startar på sommaren och lunch samt profilpaket ingår i kostnaden.

Läger kommer hållas v.25, v.26, v.27, v28, v.32, v.33 och v.34.

Läs mer om de två lägertyperna nedan! Där hittar du även priser, lägertider, allmän information och anmälan för respektive läger. Har du fler frågor kan du läsa i vår FAQ eller kontakta oss på upplevelse@aktivtuteliv.se.

Intresserad av att jobba som lägerledare i sommar? Kolla in den här sidan!

Friluftsläger

Sommarläger

Jobba på våra läger i sommar!

FAQ