Välkommen!

Vad kul att ni vill äta något gott i samband med ert event hos oss. Vi är väldigt stolta över de samarbeten vi har med våra matleverantörer både vad gäller kvalitét, hållbarhet och såklart, smakupplevelsen! Vi erbjuder alltid vegetariska och specialkostsaternativ.

Vi har ett startpris på 10 st rätter för gruppbokningar, blir ni fler går det givetvis att lägga till så många rätter som ni önskar. Försök gärna hålla er till samma typ av rätt inom gruppen, kontakta oss om ni har andra önskemål. För att vi ska kunna garantera dessa rätter behöver vi senast en vecka innan få ett exakt antal och därefter kan endast antalet justeras uppåt.

Här nedan ser ni vår meny. (Alla priser är exklusive moms.)

Vårbuffé 389 kr/person

Nu spirar det av vårens örter och härliga primörer! En sallad med varmrökt regnbåge och vinägrette på fyrissenap passar fint ihop med de syrliga och fräscha vininkokta morötterna. Danskt rågbröd från Sussies gårdsbageri toppas med en fantastisk ört- och citronfärskost.
Den som inte gillar pannacottan med vårliga rabarber och kolasås får skylla sig själv…

Vegetarisk vår- och sommarbuffé 389 kr/person

Vem kan motstå bakad vitkål med brynt smör, färska örter och rostad spiskumminsås? En mättande buffé med många fina smaker, getosten från Gullspira gård passar så bra ihop med picklad rabarber och rädisor! Solros- och tomatpeston är den godaste peston vi ätit!

Delikatesslåda 275 kr/person

När vi ger oss ut på äventyr vill vi kunna erbjuda lyxig mat även där. Med denna delikatesslåda kommer alla vara både mätta och belåtna men framförallt ha fått en fantastiskt matupplevelse. Kajaktur med en paus vid strandkanten i ett naturreservat, vad sägs?

Denna rätt passar perfekt som en lyxigare måltid på någon av våra utflykter.

Sallader 169 kr/person

I salladerna ingår KRAV-märkt sesamknäcke/hembakat/lokalproducerat bröd och en ekologisk röra.
(OBS. minst 5 beställningar per alternativ.)

Wraps 125 kr/person

Tips på ett bra picnic-paket är Wraps + kaffe, kaka och smakis. 149kr/person
(OBS. minst 5 beställningar per alternativ.)

Fika & efterätter

Alt. 1 Kaffe + kaka (havrekaka alt. chokladkaka) 65kr/person

Alt. 2 Kaffe + säsongens mjuka kakor på KRAV-märkt mjöl från Sala. 85kr/person

Alt. 3. Kaffe + chockladtryffeltårta på KRAV-märkta ägg från Uggelsta toppad med ekologisk vaniljyoghurtgrädde och färska ekologiska bär 105kr/person

Våffelbruket – kommer snart

Våffelbruket med sitt fantastiska våffelkoncept kommer snart öppna. Vi hoppas så snart som kristihimmelfärdshelgen men exakt datum återstår att bekräfta.

Grillning vid Sunnerstastugan

Våra populära grillkvällar som vi håller på fredagar har varit populära även för grupper och företag. Ni kan även boka grillning för din grupp inom en snar framtid. Priset ligger på 379kr/person.

Dryck till maten (Alkohol & lättdryck)

Vi har serveringstillstånd i Sunnerstastugan med ett fint utbud av öl, cider, vin och drinkar. Listan med sommar -22 års drycker finner du nedan.
ÖL/CIDER:
VIN:
DRINKAR: