Välkommen!

Vad kul att ni vill äta något gott i samband med ert event hos oss. Vi är väldigt stolta över de samarbeten vi har med våra matleverantörer både vad gäller kvalitét, hållbarhet och såklart, smakupplevelsen! Vi erbjuder alltid vegetariska och specialkostsaternativ.

Vi har ett startpris på 10 st rätter för gruppbokningar, blir ni fler går det givetvis att lägga till så många rätter som ni önskar. Försök gärna hålla er till samma typ av rätt inom gruppen, kontakta oss om ni har andra önskemål. För att vi ska kunna garantera dessa rätter behöver vi senast en vecka innan få ett exakt antal och därefter kan endast antalet justeras uppåt.

Här nedan ser ni vår meny. (Alla priser är exklusive moms.)

Sommarbuffé 389 kr/person

Nu spirar det av vårens örter och härliga primörer! En sallad med varmrökt regnbåge och Solmogna tomater i gazpachon möter sältan i våran potatissallad med dragondressing. Om man ska äta en potatis i sitt liv då ska man äta en KRAV-märkt från Upplandspotatis! Lite hetta från chiliinlagd zucchini blir gott tillsammans med den ekologiska kycklingen från Hagby gård. Fläder- och jordgubbsdröm med vit choklad toppade med kolacrunch och Ulvagubbar.

Höstbuffé 389 kr/person

Trendbuffén 389 kr/person

Asiatisk buffé 389 kr/person

Delikatesslåda 275 kr/person

När vi ger oss ut på äventyr vill vi kunna erbjuda lyxig mat även där. Med denna delikatesslåda kommer alla vara både mätta och belåtna men framförallt ha fått en fantastiskt matupplevelse. Kajaktur med en paus vid strandkanten i ett naturreservat, vad sägs?

Denna rätt passar perfekt som en lyxigare måltid på någon av våra utflykter.

Sallader 169 kr/person

I salladerna ingår KRAV-märkt sesamknäcke/hembakat/lokalproducerat bröd och en ekologisk röra.
(OBS. minst 5 beställningar per alternativ.)

Wraps 125 kr/person

Tips på ett bra picnic-paket är Wraps + kaffe, kaka och smakis. 149kr/person
(OBS. minst 5 beställningar per alternativ.)

Fika & efterätter

Alt. 1 Kaffe + kaka (havrekaka alt. chokladkaka) 65kr/person

Alt. 2 Kaffe + säsongens mjuka kakor på KRAV-märkt mjöl från Sala. 85kr/person

Alt. 3. Kaffe + chockladtryffeltårta på KRAV-märkta ägg från Uggelsta toppad med ekologisk vaniljyoghurtgrädde och färska ekologiska bär 105kr/person

Våffelbruket

Våffelbruket med sitt fantastiska våffelkoncept. Det finns både matiga våfflor till dig som vill äta lunch/middag men självklart deras fantastiska glassvåfflor. Kika gärna på deras hemsida för alla alternativ. https://vaffelbruket.com/menu/

Grillning vid Sunnerstastugan

Våra populära grillkvällar som vi håller på fredagar har varit populära även för grupper och företag. Priset ligger på 379kr/person.

Dryck till maten (Alkohol & lättdryck)

Vi har serveringstillstånd i Sunnerstastugan med ett fint utbud av öl, cider, vin och drinkar. Listan med sommar -22 års drycker finner du nedan.
ÖL/CIDER:
VIN:
DRINKAR: