Snowboard – privatlektion

Pris: 1299kr
Att åka snowboard är fantastiskt kul och kan få en skidbacke som du är van vid på skidor att upplevas som en helt ny nedfart. På våra kurser går vi igenom det mesta beroende på vald nivå.
Anmälan

1-6 personer

1,5h

Välj mellan nivå grön, där vi går igenom grunderna som att svänga och hantera liften, upp till röd nivå där vi slipar mer på din åkteknik och utmanar dina kunskaper.

 

Utrustning i samband med kursen går att hyra på Aktivt Uteliv. Här hittar du snowboardutrustningen. Liftkortet ingår under lektionen som man behöver för att åka i backen.

 

Privatlektionerna riktar sig till dig som vill ha fullt fokus av läraren på egen hand eller att du har med dig dina vänner/familj i en egen grupp.

 

Grön nivå: passar dig som aldrig har åkt snowboard tidigare. På denna grundnivå får du lära dig att använda liften, stanna, göra svängar och kontrollera brädan.

 

Blå nivå: passar dig som kan åka knapplift på egen hand, stanna själv samt svänga från både tå- och hälkant i gröna backar.

 

Röd nivå: passar dig som kan kontrollera din fart, klarar alla storlekar på nedfarter och formen på dina svängar i alla blåa backar.

 

Priser:
1 person: 1600kr för en deltagare
2-3 personer: 1000 kr/deltagare
4 personer: 900 kr/deltagare
5+ personer : 800 kr/deltagare (ordinarie kurspris)

 

Tidsåtgång: En till två timmar.

 

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss för att reda ut detaljerna.

 

    Anmälningsformulär

    Önskat datum