Friluftsläger

Pris: 2690kr
Vårt friluftsläger ger möjligheten att prova på något lite annorlunda för barn på mellanstadiet. Här står naturen i fokus och vi testar saker som att elda och åka på en längre paddlingstur.
Anmälan

6-12 personer

10.00-15.00 mån-fre

Välkommen till vårt friluftsläger!

 

I slutet av veckan erbjuder vi också möjligheten att övernatta utomhus för den som vill. Självklart blir det också tid för lek, höghöjdsbana och annat roligt. Det blir en utmanande och rolig vecka för alla som deltar!

 

Tider

Lägertiderna är ca kl 10-15 måndag till fredag, och vi serverar lunch och fika. Övernattningen sker natten mellan torsdag och fredag. För barn som inte vill övernatta avslutar vi kl 20 på torsdagskvällen och börjar med program igen kl 10 på fredagsförmiddagen. På torsdagskvällen ingår middag.

 

Veckor

Lägret hålls under vecka 26-28 och vecka 32-33.

 

Åldrar

Passar dig som går i mellanstadiet eller ca. är 10-12 år.

 

Priser

Lägeravgiften är 2690 kr och betalas i samband med anmälan.

 

Anmälan

Anmälan för deltagare är länkad nedan och stänger den 21 april. Blir lägergrupperna fulla har ni möjlighet att skriva upp er på en reservlista så kan vi öppna fler lägergrupper om intresset finns.
Fler frågor? Läs vår FAQ eller kontakta oss på upplevelse@aktivtuteliv.se om du inte hittar svaret där.

Sommarläger

Välkommen till vårt sommarläger!   Lägret passar för barn på låg- och mellanstadiet, men vi skapar lägergrupperna med hänsyn till barnens ålder. Det innebär att grupper som till största del […]

Våra läger

FAQ

Jobba på våra läger i sommar!