SUP på Fyrisån

Pris: 899kr
Stand Up Paddling är en nybörjarvänlig och rolig aktivitet som är enklare än den ser ut. Tack vare paddelbrädornas stora volym ligger de stadigt på vattnet och det är sällsynt att någon ramlar i.

Turen kan starta i Stadsträdgården där vi möter upp er med utrustningen. Efter en genomgång av vår instruktör skickar vi iväg er söder ut mot Sunnerstastugan som slutmål, dit är det 8 kilometer och cirka två timmars paddling. När ni når Sunnerstastugan tar vi emot er och tar hand om utrustningen medan ni avslutar turen med en god lunch eller middag i vår restaurang om så önskas. Vi har även fina bastuar som ni kan få nyttja.
Anmälan

6-40 personer

3h

Info om SUP-turen

Paddelbrädor:
Vi har både singelbrädor, för en paddlare, och Big SUP, för 6-8 paddlare. Den stora SUP:en är riktigt trygg och stabil, men ställer lite krav på ett gott samarbete. Ett väldigt kul inslag.

 

Tidsåtgång
Ca. 3h inkl. start/avslut. Exkl. ev. matarrangemang.

 

Samling
Förslagsvis i stadsträdgården vid Hamnspången (Cykelbron) men vi specialanpassar gärna er tur efter önskemål eller förslag från oss.

 

Bokning
Paddelturen kan bokas alla vardagar.

 

Anpassning
Självklart kan vi anpassa eventet utefter era önskemål . Hör med oss och berätta hur ni vill lägga upp aktivteten så ser vi till att lösa det.

 

Antal
6-40 personer

 

Vad behövs?
Vattenflaska. Solglasögon vid sol. Passande träningskläder efter väder. Ta gärna med ett ombyte om du hamnar i vattnet, detta är ovanligt men kan hända.

 

Inga förkunskaper krävs
Att paddla SUP är enklare än det ser ut. Tack vare brädans bredd och stora volym ligger de stadigt på vattnet även för nybörjare, därför har turerna inga andra krav på förkunskaper än simkunnighet. Vi ger er en ordentlig genomgång inför paddelturen så att alla känner sig trygga med aktiviteten. Vi kan garantera att alla kommer tas väl omhand och att med t.ex. våra BIG SUP den mest vattenovana kommer ha en härlig upplevelse.

    SUP på Fyrisån - Företag