Sök till ledare på Aktivt Utelivs sommarläger!

Är du intresserad av ett roligt och utvecklande sommarjobb i sommar? Vi erbjuder ett varierande arbete där du skapar en oförglömlig lägervecka för barn mellan 7 och 13 år. Vi har små grupper med många ledare, vilket ger goda möjligheter att lära känna varje barn i din grupp och bilda ett sammansvetsat team tillsammans med dina ledarkompisar. Vårt mål är inte bara att deltagarna ska ha det kul, utan att det ska vara kul att vara ledare! Därför organiserar vi också aktiviteter utanför arbetstid för er och stöttar er i ert ledarskap.

Vi söker särskilt dig som går på gymnasiet, men om du är mellan ca 16 och 22 år kommer du passa in i vårt härliga ledargäng. Är du ansvarstagande, har positiv attityd och gillar att arbeta med barn är du perfekt för oss. Erfarenhet av att leda barn och kunskaper inom friluftsliv är meriterande, men inte obligatoriskt. 

Du kommer arbeta i ett team med tre ledare, varav en är huvudledare. Huvudledaren har extra ansvar över verksamheten, ser till att schemat följs och har kontakt med ansvarig på plats. Huvudledare har något högre lön eftersom de har extra ansvar. I jobbansökan kan du anmäla intresse för att vara huvudledare, men vi bedömer vilka av de sökande som får posterna i ett senare skede, baserat på personlig lämplighet och vårt behov.

Lägren hålls vecka 25-28 och vecka 32-33. Om du jobbar hos oss ser vi gärna att du jobbar minst tre veckor. Lönen följer Visitas hängavtal för ungdomslöner och baseras på ålder och roll. 

Visst låter det bra! Är du intresserad är det bara att skicka in en ansökan senast 8 mars via länken nedan. Vi kommer att kalla till gruppintervju löpande och ett slutligt anställningsbesked med schema kommer senast 3 april.

Blir du anställd måste du delta i vår obligatoriska utbildningshelg 20-21 april för att få börja arbeta. Helgen är till för att du ska få information om jobbet, lära dig rutiner kring utrustning du kommer använda som ledare, vad du ska göra om olyckan är framme och hur du som ledare kan förebygga kränkningar och skapa bästa möjliga läger för alla barn. Dessutom får du lära känna lägerledningen och de ledare som du kommer att jobba tillsammans med. Allt för att du ska känna dig så trygg i och taggad inför din ledarroll som möjligt när lägerveckorna börjar!

Läs mer om vad som gäller för dig som ledare i FAQ:n nedan och läs mer om de olika typerna av läger vi håller under Våra läger. Du kan också kontakta oss på upplevelse@aktivtuteliv.se med eventuella frågor som FAQ:n inte besvarar.

SKICKA EN ANSÖKAN NEDAN

FAQ – ledare

FAQ - ledare

  Skicka en ansökan
  1. Namn

  2. E-post

  3. Telefon

  4. Födelsedag

  5. Vilken typ av läger är du intresserad av att jobba på? Vi kommer ta din önskan i beaktning vid schemaläggningen, men det kan hända att du får jobba på ett annat läger än önskat.

  6. Hur många veckor vill du jobba i sommar? Vi ser helst att du jobbar minst tre veckor, men de behöver inte vara i rad.

  7. Vilka veckor har du möjlighet att jobba? Fyll i alla veckor du kan tänka dig att jobba, helst fler än antalet du kommer arbeta. Då kan vi lägga ett schema som passar alla anställda.

  8. Jag är intresserad av att vara huvudledare. Att vara huvudledare innebär mycket extra ansvar, men även en högre lön

  9. Jag är medveten om att ledarhelgen 20-21 april är obligatorisk för att få arbeta på Aktivt Utelivs läger och kommer delta på den

  10. Jag är medveten om att det ingår en övernattning under lägren med friluftsinriktning och att jag har möjlighet att sitta nattvakt oavsett vilket läger jag är ledare för

  11. Vänligen bifoga CV (PDF)

  12. Vänligen bifoga personligt brev, antingen i form av max ½ A4 datorskriven text eller en film på max 1,5 min. Vi vill att du berättar lite kort om dig själv, varför du vill jobba på Aktivt Utelivs läger och varför just du är perfekt för jobbet (PDF)

  13. Message


  * Required