Sommarläger

Pris: 2290kr
Vårt sommarläger är fullt av lekar, utmaningar och annat roligt. Tillsammans med sin lägergrupp får barnen bland annat testa höghöjdsbana, bada, paddla och utmana sig i roliga lekar, allt i den fina naturen runt Sunnerstagropen.
Anmälan

6-12 personer

10.00-15.00 mån-fre

Välkommen till vårt sommarläger!

 

Lägret passar för barn på låg- och mellanstadiet, men vi skapar lägergrupperna med hänsyn till barnens ålder. Det innebär att grupper som till största del består av mellanstadiebarn kan få testa lite mer krävande aktiviteter, som att åka lådbil runt i Sunnerstagropen eller paddla SUP. Oavsett ålder blir lägret en fartfylld vecka full av glädje och nya vänner som deltagarna sent kommer glömma.

 

Tider

Lägertiderna är ca kl 10-15 måndag till fredag, och vi serverar både lunch och fika.

 

Veckor

Lägret hålls under vecka 25-28 och vecka 32-33. Under vecka 25 är lägret bara fyra dagar (måndag till torsdag) eftersom midsommarafton infaller på fredagen.

 

Priser

Lägeravgiften är 2290 kr och betalas i samband med anmälan.

 

Åldrar

Passar dig som går i låg- eller mellanstadiet eller ca. är 7-13 år. Grupperna delas in efter ålder.

 

Anmälan

Anmälan för deltagare är länkad nedan och stänger den 21 april. Blir lägergrupperna fulla har ni möjlighet att skriva upp er på en reservlista så kan vi öppna fler platser om intresset finns.
Fler frågor? Läs vår FAQ eller kontakta oss på upplevelse@aktivtuteliv.se om du inte hittar svaret där.

Friluftsläger

Välkommen till vårt friluftsläger!   I slutet av veckan erbjuder vi också möjligheten att övernatta utomhus för den som vill. Självklart blir det också tid för lek, höghöjdsbana och annat […]

Våra läger

FAQ

FAQ

Jobba på våra läger i sommar!