Grundkurs långfärdskridskor

Pris: 699kr
Kursen vänder sig till dig som aldrig testat långfärdsskridskor tidigare, eller är nybörjare på det, och som vill få tips och råd för att komma igång med det på egen hand. Vi ger dig tips, övningar och coachning.
Anmälan

3-10 personer

2h

Kursen vänder sig till dig som aldrig testat långfärdsskridskor tidigare, eller är nybörjare på det, och som vill få tips och råd för att komma igång med det på egen hand. Vi ger dig tips, övningar och coachning under kursens gång och om du inte har egen utrustning ingår det, dina storlekar fyller du in i via en länk i ett formulär efter att du fått bekräftelse från oss.

OBS. Kursen fungerar bäst om du har lite skridskoerfarenhet (långfärd ej nödvändigt) så att du vet vad det innebär att stå på is, om du inte har det föreslår vi att du hyr ett par skridskor och ger dig ut 30-60 min för att testa på och ta dig framåt, i butiken kan vi ge dig tips på vad du ska göra för att komma igång. Vanligtvis är det en knapp timma som behövs för att bäst ta till sig kursens innehåll.

 

Kurserna hålls på Studenternas IP för att helt kunna fokusera på åkningen och tekniken och inte behöva ta hänsyn till naturisarnas varierande kvalitet.

 

Vi har fantastiskt fina förhållanden för långfärdsskridskoåkning tillgängliga för alla genom de plogade banorna vid Sunnerstaviken, Fjällnora, Långsjön och på Ekoln vid Skarholmen. Vår grundkurs syftar till att du på ett tryggt och roligt sätt ska lära dig att åka långfärdsskridskor där. Även om vi gärna diskuterar issäkerhet djupare är detta ytterligare en kurs som kräver mer information, be oss gärna om information och ett datum om du är sugen att även gå den kursen. Läs mer om den kursen här:

https://aktivtuteliv.se/uppsala/event/isvakskurs/