Mountainbike utflykt

Pris: 800kr
Tillsammans cyklar vi våra favaoritstigar och upplever Uppsala från en annorlunda vinkel. Bästa turen för dagen väljs samt anpassas efter väder och grupp. Under handledning och guidning av vår instruktör letar vi oss fram på naturstigar från Sunnerstastugan och omkring ekoln, skogarna och åsarna i närheten.
Anmälan

3-10 personer

2h

Tid
Cykelturens längd varierar men vi siktar på cirka 15-20km och vi håller ett lugnt tempo anpassat efter er förmåga. Hela aktiviteten tar cirka två timmar. Turen lämpar sig bäst för grupper upp till 20 personer.

 

Vad behövs för att delta?
Bekväma träningskläder för väder, löparskor eller cykelskor, vattenflaska, överdragskläder.

 

Vad gör jag av packningen?
Vi har gott om plats för dina saker inne i Sunnerstastugan i antingen vårt omklädningsrum eller i ett av våra skåp. Du kan på så vis cykla lätt utan packning.

 

Kombinera med mat?
Fråga oss om ni vill kombinera med mat. Vi har ett brett utbud där vi antingen kan grilla hamburgare eller hitta på någon annan rolig maträtt. Vi diskuterar ihop något kul med vår restaurangchef för att passa det ni önskar er.

 

När
Vi kan arrangera denna tur mellan 10-20 alla vardagar.

 

Bokning
Fyll i formuläret nedan, maila eller ring oss. Vi återkopplar så snart vi kan med information och följdfrågor för att skapa er aktivitet.

 

Anpassning
Självklart kan vi anpassa eventet utefter era önskemål . Hör med oss och berätta hur ni vill lägga upp aktiviteten så ser vi till att lösa det.

 

Ev. transport.
Vi har en minibuss som rymmer 8 passagerare och arrangera med upphämtning av er och era saker. Tala med oss om detta berättar vi mer.