Mountainbike utflykt

Pris: 899kr
Att cykla mountainbike är en rolig och nybörjarvänlig friskvårdsaktivitet som passar alla där inga förkunskaper krävs. Under handledning och guidning av vår instruktör letar vi oss fram på naturstigar från Sunnerstastugan och omkring ekoln, skogarna och åsarna i närheten. Om ni vill kan vi leverera cyklarna till er arbetslplats för att sedan cykla tillsammans till Sunnerstastugan. Längst med stigarna stannar vi till och coachar er genom nästa hinder. Om så önskas kan vi vid Sunnerstastugan grilla hemmagjorda hamburgare och njuta av dryck och trevligt sällskap.
Anmälan

6-20 personer

3,5h

Tid
Cykelturens längd varierar men vi siktar på cirka 15-20 kilometer och vi håller ett lugnt tempo anpassat efter er förmåga. Hela aktiviteten tar cirka två timmar. Turen lämpar sig bäst för grupper upp till 20 personer.

 

Vad behövs för att delta?
Bekväma träningskläder för väder, löparskor eller cykelskor, vattenflaska, överdragskläder.

 

Vad gör jag av packningen?
Vi har gott om plats för dina saker inne i Sunnerstastugan i antingen vårt omklädningsrum eller i ett av våra skåp. Du kan på så vis cykla lätt utan packning.

 

Kombinera med mat?
Fråga oss om ni vill kombinera med mat. Vi har ett brett utbud där vi antingen kan grilla hamburgare eller hitta på någon annan rolig maträtt. Vi diskuterar ihop något kul med vår restaurangchef för att passa det ni önskar er.

 

När
Vi kan arrangera denna tur mellan 10-20 alla vardagar.

 

Bokning
Fyll i formuläret nedan, maila eller ring oss. Vi återkopplar så snart vi kan med information och följdfrågor för att skapa er aktivitet.

 

Anpassning
Självklart kan vi anpassa eventet utefter era önskemål . Hör med oss och berätta hur ni vill lägga upp aktiviteten så ser vi till att lösa det.

 

Ev. transport.
Vi har en minibuss som rymmer 8 passagerare och arrangera med upphämtning av er och era saker. Tala med oss om detta berättar vi mer.

    Hyr bastu