Mountainbike utflykt

Pris: 800kr
Tillsammans cyklar vi våra favoritstigar och upplever Uppsala från en annorlunda vinkel. Passar gruppen som söker en något mer fysisk aktivitet utan att kräva speciellt mycket av deltagarna.
Anmälan

3-10 personer

2h

Tillsammans cyklar vi våra favoritstigar och upplever Uppsala från en annorlunda vinkel. Bästa turen för dagen väljs samt anpassas efter väder och grupp. Under handledning och guidning av vår instruktör letar vi oss fram på naturstigar från Sunnerstastugan och omkring ekoln, skogarna och åsarna i närheten.

 

Vad ingår
Guide, MTB-cykel, hjälm

 

Tid
Hela aktiviteten tar cirka två timmar. Cykelturens längd varierar men vi siktar på cirka 15-20km och vi håller ett lugnt tempo anpassat efter er förmåga. Turen lämpar sig bäst för grupper upp till 20 personer.

 

Vad behövs för att delta?
Bekväma träningskläder för väder, löparskor eller cykelskor, vattenflaska, överdragskläder. MTB ingår och levereras av Aktivt Uteliv. Vi har gott om plats för dina saker som du inte vill ha med på turen inne i Sunnerstastugan, du kan på så vis cykla lätt utan packning. Vi har dessutom en minibuss där vi kan arrangera med upphämtning av er och era saker.

 

Mat, bastu & omklädningsrum?
Fråga oss om ni vill kombinera med mat och/eller bastu och omklädningsrum.

 

När
Vi kan arrangera denna tur på förfrågan.

 

Bokning
Fyll i formuläret nedan, maila eller ring oss. Vi återkopplar så snart vi kan med information och följdfrågor för att skapa er aktivitet.

 

Anpassning
Självklart kan vi anpassa eventet utefter era önskemål . Hör med oss och berätta hur ni vill lägga upp aktiviteten så ser vi till att lösa det.