Skidskola barn

Pris: 749kr
Välkommen till vår skidskola för barn som vill lära sig åka alpina skidor. Skidskolan är uppdelad på två dagar, en lördag och söndag, samma helg med 90min skidåkning per dag.
Anmälan

3-6 personer

3h

Boka: Skidskola 10-12 år

Boka: Skidskola 6-9 år

 

Välkommen till skidskola i Sunnerstabacken!

 

Vilka åldrar?
Vi har skidskola för barn mellan 6-9 år och 10-12år.
Inga förkunskaper krävs.
För äldre barn, barn som redan kan åka bra och vuxna nybörjare får ni gärna höra av er då vi även kan lära ut till dem.

 

Vad lär vi oss?
Vi går igenom grunderna som att lära sig glida, ploga, stanna, plogsvänga och åka lift. Vi vill att alla som är med ska få tillräckligt självförtroende för egna turer med familjen efteråt.

 

Hur lång är en kurs?
En kurs pågår under en helg, två tillfällen uppdelade på 90 minuter vardera, en på lördagen och en söndagen.

 

När?
Från det att backen öppnar kommer vi köra igång årets skidskola. Vi planerar att förlägga tillfällena när vi vet att det vanligtvis brukar finnas snö. Vid stort intresse och bra vinter kommer vi utöka antalet tillfällen.

 

Hur bokar jag?
Boka via anmälningsknappen ovan. Vi har ett begränsat antal platser pga antalet skidlärare vi har tillgång till, därför är det ”först till kvarn” som gäller.

 

Utrustning?
Utrustning i samband med kursen går att hyra på Aktivt Uteliv, vi har gott om utrustning men boka gärna ett par veckor i förväg för att vara säker. Här hittar du våra skidpaket. Liftkortet ingår under lektionen som man behöver för att åka i backen.

 

Pris?
749kr (exkl. utrustning)

Fyll i anmälan, länk finns under varje kursnivå ovan.

 

Ej snö?
Om det mot förmodan inte går att producera snö (som hände vintern 2019/20) betalar vi tillbaka hela beloppet. Om de första tillfällena inte går att genomföra pga. av snöläget men att det sedan ges bra förutsättningar kan vi behöva flytta ditt barns skidskola till en annan helg. Information om läget kommer kommuniceras tydligt till alla som har anmält sig till våra kurser.

 

Mer info?
Kontakta oss gärna på telefon (018-108804) eller e-post så svarar vi på ev. ytterligare frågor.