Skidskola barn

Pris: 749kr
Välkommen till vår skidskola för barn som vill lära sig åka alpina skidor. Skidskolan är uppdelad på två dagar, en lördag och söndag, samma helg med 90min skidåkning per dag.
Anmälan

3-6 personer

3h

Boka: Skidskola 10-12 år

Boka: Skidskola 6-9 år

 

Välkommen till skidskola i Sunnerstabacken!

 

Vilka åldrar?
Vi har skidskola för barn mellan 6-9 år och 10-12år. För äldre barn, barn som redan kan åka bra och vuxna nybörjare får ni gärna höra av er då vi även kan lära ut till dem.

 

Vad lär vi oss?
Vi går igenom grunderna som att lära sig glida, ploga, stanna, plogsvänga och åka lift. Vi vill att alla som är med ska få tillräckligt självförtroende för egna turer med familjen efteråt.

 

Hur lång är en kurs?
En kurs pågår under en helg, två tillfällen uppdelade på 90 minuter vardera, en på lördagen och en söndagen med start vid lunchtid (ca. 12.30, exakt tid kommer några veckor innan kursstart).

 

När?
Vi kommer börja med att lägga ut kurser för fem helger då det vanligtvis finns snö. Vid stort intresse kommer vi utöka antalet tillfällen och ev. även fler helger t.ex. efter sportlovet vid stort intresse.

 

Hur bokar jag?
Boka via anmälningsknappen ovan. Vi har ett begränsat antal platser pga. av antalet skidlärare vi har tillgång till därför är det ”först till kvarn” som gäller.

Utrustning i samband med kursen går att hyra på Aktivt Uteliv, vi har gott om utrustning men boka gärna ett par veckor i förväg för att vara säker. Här hittar du våra skidpaket. Liftkortet ingår under lektionen som man behöver för att åka i backen.

 

Pris?
749kr (exkl. utrustning)

Fyll i anmälan, länk finns under varje kursnivå ovan.

 

Ej snö?
Om det mot förmodan inte går att producera snö (som hände vintern 2019/20) betalar vi tillbaka hela beloppet. Om de första tillfällena inte går att genomföra pga. av snöläget men att det sedan ges bra förutsättnigar kan vi behöva flytta alla kurstillfällen en eller två veckor framåt, information om läget kommer kommuniceras tydligt till alla som har anmält till våra kurser.

 

Mer info?
Kontakta oss gärna på telefon (018-108804) eller e-post så svarar vi på ev. ytterligare frågor.