OBS. om du vill jobba på våra sommarläger vänligen fyll i ansökan >här<!

Kom och häng med oss!

Vill du jobba med ett aktivt uteliv?
Vi söker dig som har ett stort intresse av sport- och friluftsliv. Du är social och sprider energi omkring dig. Du gillar att arbeta med service och gör gärna det där lilla extra för att leverera hög kvalitet.

Vilka är vi?
Vi är ett litet och nytänkande företag i sport- och friluftsbranschen med fokus på uthyrning, försäljning, kurser och aktiviteter. Då vi växer snabbt och har stora ambitioner har vi högt i tak för att hitta på och verkställa nya idéer där alla är med i skapandeprocessen. Vi jobbar i ett litet team där det är viktigt med glädje och en positiv anda eftersom vi jobbar hårt med att driva på i arbetet för att utveckla verksamheten och behålla våra höga krav på service.

Aktivitetsområden; 
Vinter – Alpint, längd, skridskor
Sommar – Kajak, Stand Up Paddle, MTB, rullskidor, vandring. Vi arrangerar även företagsevent, håller i kurser och andra aktiviteter som innefattar vår utrustning.

Vad ska du göra?
Jobbar du hos oss kommer du träffa människor som vill testa olika sport- och friluftsaktiviteter, vara ute i naturen på olika uppdrag och komfortabelt kunna instruera i hur aktiviteterna utövas. Övriga uppgifter innefattar försäljning och kassahantering, hantering av bokningar, utprovning av utrustning, aktivt deltagande vid evenemang, viss materialvård.

Vem är du?
Som anställd hos oss är du ansiktet utåt, du är service inriktad och drivs av att leva ett aktivt uteliv. 
Vi ser mycket positivt på dig som redan har ett genuint intresse av friluftsliv, kanske är du fjällguide eller har jobbat som kursledare eller är intresserad av att hålla i kurser. En del av jobbet innebär att leda grupper.
Du ska gilla att jobba i högt tempo och snabbt hänga med i tvära svängar och då kan egenskaper som att vara strukturerad och flexibel behövas.

Nödvändiga kunskaper:
B-körkort, Svenska och engelska språkkunskaper.

Behov just nu:

    Jobba på Aktivt Uteliv Uppsala    CV: (pdf)

    Personligt brev: (pdf)

    Meddelande: