Kan jag använda mitt friskvårdsbidrag hos er?

Ja, men ”Du får inte använda friskvårdsbidraget för att hyra eller köpa utrustning”, skriver Skatteverket i sina regler. Det innebär att du kan använda ditt friskvårdbidrag till alla våra aktiviteter som leds av en en instruktör.

De sommaraktiviteter som du kan använda ditt friskvårdsbidrag till är:

De vinteraktiviteter som du kan använda ditt friskvårdsbidrag till är:

Dessutom har vi privatkurser, det dras då två tillfällen:

Våra aktiviteter arrangeras löpande året runt och aktuella datum hittar du här på hemsidan. För att underlätta för dig att återkommande kunna hänga med på en aktivitet med kort varsel, oavsett vilken säsong det är, kan du använda ditt friskvårdsbidrag för köpa ett klippkort på våra aktiviteter: Friskvårdskortet.

Friskvårdskortet

Friskvårdskortet är en godkänd friskvårdsförmån enligt Skatteverkets regler och du kan antingen beställa det direkt här, betala det själv och sedan lämna in kvittot till din arbetsgivare för att få tillbaka pengarna eller beställa det genom någon av de stora förmånsportalerna.

Kortet är digitalt och finns i tre olika valörer: för två, tre eller fyra aktiviteter och är giltigt ett år från inköpsdatumet. Det innebär att du närsomhelst under det året kan anmäla dig till någon av aktiviteterna ovanför och när du deltagit i aktiviteten räknas den av från ditt klippkort i vårat bokningssystem. Observera att klippkortet inte garanterar dig plats på aktiviteten om du inte är föranmäld, utan du måste själv anmäla dig till den aktivitet/datum du vill deltaga och få platsen bekräftad av oss.

Det spelar ingen roll om du nyttjar kortet till olika aktiviteter under giltighetstiden eller väljer att göra samma aktivitet flera gånger, men hör gärna av dig till oss för rådgivning om du tänkt nyttja kortet till tre likadana kurser. Att till exempel gå tre teknikkurser för längdskidor under en vinter kräver att du hinner åka mycket skidor på egen hand mellan kurstillfällena, annars kommer du inte att hinna förbättra dig något och då kommer du få samma feedback vid alla tre tillfällena, vilket inte är så givande.

Klippkortet är personligt och du ansvarar själv för att nyttja alla tillfällen på det. Om det finns aktivitetstillfällen kvar på kortet som ännu inte nyttjats vid utgångsdatum förfaller de. De kan ej överföras om du löser ett nytt Friskvårdskort. Det bör inte vara några problem att hinna nyttja dina tillfällen på kortet för vi arrangerar cirka 80 kurser varje år, ett tiotal guidade turer och har höghöjdsbanan öppen för klättring dagligen.

Pris och valör

2 aktiviteter, 1 399 kr
3 aktiviteter, 1 999 kr
4 aktiviteter, 2 499 kr
5 aktiviteter, 2 999kr
6 aktiviteter, 3 499kr

Förmånsportaler

Många större företag och arbetsplatser i den offentliga sektorn använder någon av de stora förmånsportalerna för att administrera friskvårdsbidraget till sina anställda. Vi finns registrerade i samtliga för att du på ett enkelt och smidigt sätt ska kunna nyttja ditt friskvårdsbidrag hos oss. Stäm av med din arbetsgivare vilken förmånsportal ni använder, skapa ett inlogg och sök upp oss i portalen. Portalerna fungerar lite olika när det kommer till hur du använder bidraget, här nedan ser du vad vi erbjuder i respektive förmånsportal.

Friskvårdsbidrag

Vi finns registrerade i följande förmånsportaler: