Mitt i naturen, nära staden…

Mitt i naturen, nära staden, gör Sunnerstastugan till den givna platsen att arrangera möten. Vår kunniga personal hjälper dig att skapa upplevelser och spännande äventyr som passar just din grupp och företag.


Tentipi
 
I vår fina Tentipi får ni en unik och naturnära konferensupplevelse. Här skapas kreativa möten i rofylld miljö. I skydd från regn och solens strålar dukar vi upp bänkar med renfällar och skapar en mysig atmosfär. Tältet rymmer ca 20 personer och kan bli fullt utrustat för en modern konferens. Kombinera mötet med någon av våra roliga aktiviteter och mat & dryck.
2500kr/halvdag – utan utrustning
4500kr/halvdag – med utrustning
4500kr/heldag – utan utrustning
7000kr/heldag – med utrustning


Möte i naturen

Vad sägs om ett lunchmöte vid lägerelden i en skogsglänta? Nu erbjuder vi möten mitt i naturen, långt ifrån stadens brus. Naturen gör anställda mer kreativa, nöjda med sina jobb och mindre stressade. Passar bäst för möten av lättsammare karaktär och teambuilding.


Wiks Slott

I samarbete med Wiks Slott arrangerar vi grupp och företagsevent. I en historisk miljö med mångårig erfarenhet anordnar Wiks Slott moderna konferenser, möten och kick-offer. De har lokalerna, utrustningen, den välsmakande maten för en givande konferens. För att höja pulsen och stärka gruppkänslan erbjuder vi spännande utomhusaktiviteter. Ta en titt på våra aktiviteter längre ner!


Under en utflykt

Varför inte ta nästa möte mitt ute på en strand efter någon timmes paddling. Det perfekta sättet att stärka teamkänslan och göra nåt roligt tillsammans utanför den vanliga arbetsplatsen. Vi ordnar allt det praktiska och bollar gärna idéer med er!

Mitt i naturen, nära staden...

Välkommen att mötas hos oss!

Mat & dryck

Mat & dryck

Företagsaktiviteter

Aktiviteter