Bäversafari på Fyrisån – Gruppbokning

Pris: 799kr
I Fyrisån finns det gott om bäver och i skymningen lämnar de boet för att äta, det är då det är störst chans att få syn på dem. Vår guide tar dig med ut till bäverns hemmavatten dit ni paddlar på en varsin Stand Up Paddleboard.

Efter halva turen stannar vi till och fikar i väntan på att det ska skymma ytterligare och du får då lära dig ännu mer om bävrarna och deras beteende.
Anmälan

5-25 personer

3h

Startplats
Turen startar vid våra bryggor nedanför Sunnerstastugan.

 

Längd
Ca fem kilometers paddling.

 

Kostnad
Turen kostar 799 kr och i priset ingår guidning, utrustning och lättare fika.

 

Djurliv
Bäver är det vi i huvudsak spanar efter, men med lite tur kan vi även häger och andra karaktäristiska fåglar. Men vi kan inte lämna några garantier att vi får se några djur, naturen kan vi tyvärr inte styra över.

 

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs, att paddla SUP är enklare än det ser ut. Tack vare brädornas stora volym är de mycket nybörjarvänliga och vi ger er även instruktioner innan vi ger oss av. Simkunnighet är ett krav.

 

Boka ett eget datum
Om du samlar ihop en grupp på fem personer (upp till 30) går det att boka bäversafari for ett slutet sällskap. Skicka en förfrågan via formuläret nedan.

 

Picnic
Vi tycker det brukar vara mysigt med att packa ihop lite picnic åt alla som bokar bäversafari med oss. Berätta gärna för oss om du har någon specialkost.

    Anmälningsformulär






    [select menu-antal-personer "4-10" "11-15" "16-20" "21-30" placeholder"Antalpersoner"]