Nästa äventyr

Pris: 899kr
Det här är för dig som vill komma ut på roliga äventyr runt om i Uppsala, vi hittar trevliga äventyr och ser samtidigt till att ha riktigt kul när vi gör det. Läs om nästa tur här nedanför.
Anmälan

2-10 personer

4-6h

Nästa äventyr?
Midnattspaddling den 1/7
Vi tänker ta en lugn paddling antingen ut på Ekoln eller uppströms på Fyrisån, det beror mest på hur förhållanden ser ut när vi ska ut. På fredag 1/7 kl. 21.00 ses vi vid Sunnerstastugan och beger oss ner till kajakerna. Fokus är inte på tempo och träning utan snarare att njuta av naturen, väder, vyer och sällskap. Som det ser ut nu är vädret mycket lovande så vi siktar på fredag men kan ändra om prognosen ändras. Det ingår en chokladdryck för att boosta lite energi.
Pris: 500kr
Max 12 deltagare
Samling: Sunnerstastugan
Tid: 1/7 kl. 21.00
Ledare: Erik


Hur går det till?
Vi ger oss ut på ett äventyr, det blir lite vad vi behagar men det kommer alltid vara säkert. Håll koll på den här platsen så uppdateras det löpande vad vi ska ta oss för.

 

Var paddlar vi?
Åar och sjöar runt om Uppsala men ibland ger vi oss kanske ut på längre turer mot kusten.

 

Kostnad
Kostanden för turerna varierar beroende på hur länge vi är borta, om det ingår mat, etc. Dagsturer går runt 799 kr men övernattningar eller längre turer kan bli dyrare. När ett äventyr kommer ut är det tydligt vad det kostar.

 

Bokning
Denna turen måste bokas via länken ovan.

 

Förkunskaper
Beroende på årstid och utflykt har vi olika krav på förkunskaper, det kommer vara mycket tydligt vad som gäller inför varje äventyr.

 

(Gammalt)
Vi tänker paddla sträckan Funbo Kyrka – Sunnerstastugan. På söndag 8/5 kl. 09.30 ses vi vid Sunnerstastugan och åker tillsammans till Funbo Kyrka. Väl där förbereder vi oss för isättning och ger oss iväg. Vi paddlar på Sävjaån hela vägen till utloppet mot Fyrisån där vi tar oss en lunchrast. Därefter fortsätter vi ner mot Sunnerstastugan. Hela turen är nedströms men pga. den ringa temperaturen i vattnet vill vi att du har erfarenhet eller har gått en av våra kajakkurser.
Pris: 899kr
Max 10 deltagare
Samling: Sunnerstastugan
Tid: 8/5 kl. 09.30
Ledare: Erik