Paddla SUP på Fyrisån

Pris: 699kr
Lugnt och beskedligt slingrar sig Fyrisån fram genom det omgivande landskapet. Vi har i Fyrisån en fantastisk tillgång av både stadsmiljö och friluftsliv som fint knyts ihop av vår fina å..
Anmälan

2-24 personer

2-5h

Hur går det till?
Välj en av våra turer, södra eller norra turen. 2. Fyll i bokningsformuläret. 3. Vi bekräftar turen och eventuell ytterligare information som behövs.

 

Valbara turer:

Alternativ 1 (Södra Fyrisån 699:-)
Paddelturen startar i Stadsparken och därifrån paddlar du själv i eget tempo de 8 kilometerna in till Sunnerstastugan (Kajakbryggorna), vilket tar cirka två-tre timmar. Väl framme har du möjligheten att besöka vårt fik inne i Sunnerstastugan. Längs vägen har du gott om tid att njuta av naturen.

 

Alternativ 2 (Norra Fyrisån 1199:-)
Paddelturen startar vid Ulva Kvarn eller Klastorp 1 (en bro mitt bland åkrarna) och därifrån paddlar du själv i eget tempo de 8 eller 4,5 kilometerna in till Eddaspången, vilket tar cirka två-tre timmar. Längs vägen har du gott om tid att njuta av naturen.

 

Kostnad
699:- för den södra turen. (Minimum 2 personer)
1199:– för den norra turen. (Minimum 2 personer)

 

Bokning
Paddelturen kan bokas i mån av tid och god framförhållning krävs.

 

Tidsåtgång
Ca. två-fem timmar inkl. utkörning.

 

Förkunskaper
Att paddla SUP är enklare än det ser ut. Tack vare att brädorna är breda och har stor volym ligger de stadigt på vattnet även för nybörjare, därför har turerna inga andra krav på förkunskaper än simkunnighet.

 

Egen packning
Vattenflaska. Solglasögon vid sol. Passande klädsel är träningskläder efter väder. Ta gärna med ett ombyte om du hamnar i vattnet, detta är ovanligt men kan hända.

 

    Anmälningsformulär

      Anmälningsformulär