Aktivitetsläger

Pris: 1400kr
Välkommen till äventyrsön Björnö! Vi erbjuder roliga aktivitetsläger för äventyrslystna lag och föreningar genom spännande aktiviteter, god mat och övernattning i vår mysiga stugby. Vi finns på ön Björnö i utkanten av Västerås och här finns det, förutom de planerade aktiviteterna, gott om möjligheter för spontan lek, bad och umgänge i naturen.
Anmälan

10-40 personer

1-2 dagar

Aktivitetsläger

 

Till oss åker lag och föreningar från hela Sverige på läger för att hitta på roliga aktiviteter och skapa oförglömliga upplevelser. Vi erbjuder spännande aktiviteter både på land och ute på Mälaren som vi kombinerar med boende i vår mysiga stugby. Trots att vår anläggning ligger mitt i naturen är det ändå nära in till Västerås och det går till och med att ta sig hit genom att åka kommunalt.

 

Våra aktivitetsläger har vi jobbat fram och skräddarsytt genom åren för att leva upp till de krav och förväntningar som en förening kan ha. Men vi är givetvis lyhörda och kan ändra programmet efter era önskemål, en del grupper vill till exempel byta ut någon aktivitet mot en guidad kanotutflykt istället.

 

Vi har även lagt stor vikt vid maten för att den ska falla alla i smaken och vara ett uppskattat avbrott i allt roligt som händer under lägret. Maten lagas på plats från grunden och det som serveras är klassiska barnfavoriter som till exempel köttfärssås och spaghetti eller lasagne. Maten serverar vi i en enskild lokal där ni får en stund för er själva, utan att behöva interagera med andra gäster på anläggningen.

 

Övernattning sker i vår stugby som ligger på gångavstånd från Björnögården med utsikt över Västeråsfjärden. Den består av tio stugor av olika storlekar där vi antingen kan inkvartera er i mindre stugor om 2-3 bäddar och 3-4 bäddar eller i våra två större stugor med 10 bäddar, kök och badrum. Det enda ni behöver ta med själva är lakan, sedan kan vi lova att ni sover gott. För den som är morgonpigg och har lite tur är det inte omöjligt att vakna upp och se hjortarna beta utanför på morgonen.

 

Hyra stugor Västerås

 

Aktivitetsläger med övernattning inkluderar:

Dag 1:
Incheckning i stugbyn
Förmiddagsaktivitet: Björnögårdens mästare, vår 8-kamp med kluriga samarbetsövningar
Lunch
Eftermiddagsaktivitet: Stand Up Paddling på Big SUP med bad och lek
Middag

 

Dag 2:
Frukost
Utcheckning
Förmiddagsaktivitet: klättring i höghöjdsbanan
Lunch
Hemresa

 

Pris
1400 kr/person (1150 kr/person exkl. boende och frukost).
För medföljande ledare är priset 500 kr/person för kost och logi.

 

 

För föreningar i närområdet som inte vill lägga pengar på boendet erbjuder vi även ett aktivitetsläger ”över dagen”. En heldag på Björnön fylld med roliga aktiviteter, god mat och trevligt umgänge.

 

Aktivitetsläger över dagen (utan övernattning) inkluderar:

Förmiddagsaktivitet: klättring i höghöjdsbanan
Lunch
Eftermiddagsaktivitet: Stand Up Paddling på Big SUP med bad och lek
Middag

 

Pris
800 kr/person (600 kr/person exkl. middag).
För medföljande ledare är priset 300 kr/person för mat.

 

 

Samtliga priser är angivna inkl. moms.

    Bokningsförfrågan