Frukosttur med kajak

Pris: 499kr
Häng med på vår frukosttur när Mälaren ofta är spegelblank och morgonljuset är som finast. På morgonen är det knappt en enda båt ute och det enda du hör är fåglar och paddelns plaskande. Vi paddlar kajak till någon trevlig rastplats och äter vår medhavda frukost i morgonsolen. Vi älskar att paddla kajak på morgonen, följ med och du kommer förstå varför!
Anmälan

4-8 personer

3h

Vi samlas ombytta och klara kl. 07:30 i vår sport- och friluftsbutik där vår kajakguide förser dig med den utrustning du behöver för att paddla och en passande kajak. Kl. 08.00 räknar vi med att vi har kommit i kajakerna och är redo för att paddla iväg mot dagens frukostplats. Vi kommer att paddla cirka 40-60 minuter innan vi går iland för att äta frukost och sträcka på benen i cirka 30 minuter innan vi fortsätter paddlingen. Runt kl. 10:30 räknar vi med att vara tillbaka vid Björnögården redo för en ny dag, kanske en dag vid stranden?

 

Om vinden tillåter siktar vi på att paddla till Östra Holmen, med en avstickare runt Hästholmarna, där vi går iland för att äta frukost innan Elbafärjan kommer med dagens första besökarna. Om det är sämre väder ute på Mälaren med för mycket vågor paddlar vi till Södra Björnön eftersom Hässlösundet är mer vindskyddat.

 

Tid: kl. 07:30-10:30.

Distans: ca 8 km.

Inslag under turen: “fågelskådning”, tekniktips, turtips, säkerhet och fakta om Hästholmarna.

Detta ingår: kajak, paddel, flytväst, kapell och guide/instruktör.

Förkunskapskrav: du bör ha paddlat kajak tidigare vid något tillfälle, har du gått vår grundkurs kommer du inte ha några problem att hänga med!

Egen utrustning som behövs: kläder efter väder, vattenflaska, ev. solskydd och solglasögon/keps, extra ombyte och handduk samt något att äta.

Pris: 499kr/person.

 

Frukosttips som inte kräver stormkök:

– Mackor med pålägg

– Smoothie

– Chiapudding

– Overnight Oats

– Pannkakor

 

Datum:

Just nu har vi inga nya datum på gång men gör gärna en intresseanmälan nedan!

    Anmälningsformulär